Get Personal | Groot nieuws

Groot nieuws! Nu wij het de belangrijkste mensen in ons leven hebben verteld, mag ik het ook aan jullie mededelen: Wij gaan verhuizen! Ons huis staat te koop.

Onverwacht? Ja en nee. En hoewel je zo een beslissing niet binnen een week neemt, geeft de beslissing alleen al veel rust. Ik zal het proberen uit te leggen.

Dol op dit huis

Wij wonen hier prachtig. Daar is echt geen twijfel over mogelijk. Qua ruimte binnenshuis, maar ook met de tuin hebben we het enorm getroffen. Daarnaast hebben wij super leuke buren en wonen we in een prachtig gezinsvriendelijke wijk. Allemaal redenen waarom wij deze moeilijke beslissing vrij lang hebben uitgesteld. Toch is dit een beslissing die op langer termijn beter is voor ons gezin.

Van muren wordt je niet gelukkig of rijk

De woonkosten zijn erg hoog. Daar ben ik vrij eerlijk over. Ik heb helemaal geen zin om van maand tot maand te leven en niet op vakantie te kunnen. Nu we van vakantie eindelijk prioriteit hebben gemaakt, omdat we het echt nodig hadden, merken we ook dat we dit veel te lang hebben uitgesteld. We merken het niet alleen aan onszelf maar ook aan onze meiden. Het is zo ontzettend belangrijk om er af en toe tussenuit te kunnen met je gezin. Mentaal, geestelijk en lichamelijk de batterij opladen. Feit is dat we geen zin hebben om te werken puur en alleen voor de rekeningen. Je werkt immers om te leven en zo voelt het de laatste tijd niet.

En nu?

Ons huis staat nu te koop. Voor we daadwerkelijk gaan verhuizen vinden we het belangrijk ons goed te laten adviezeren door mensen die hier voor geleerd hebben en dagelijks op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dit betekent veel contact met de makelaar, de hypotheekadviseurs, banken en huurwoningverhuurders. Wij houden op dit moment alle opties open.

Waar gaan we wonen?

Eerlijk? Geen flauw idee. Het liefst blijven we in de buurt maar of dit ook financieel te realiseren is weten we nog niet.

 

 

4 gedachten over “Get Personal | Groot nieuws”

  1. Moedige beslissing. Ik zou willen verhuizen omdat ik het geluidsoverlast van de buren na ruim een jaar wel echt zat ben. Elke vakantie en bijna elk weekend is het weer raak. Maar helaas geen geld voor. Of ik zou moeten gaan werken. Maar we hebben juist hier voor gekozen. Dus hopelijk maken we er iets moois van. Succes met de verkoop en hopelijk krijgen jullie er een mooie plek die beter bij jullie past voor terug. Met hele leuke buren.

Een reactie plaatsen