Ralph Breaks The Internet

Vanaf het moment dat we de trailer zagen waren zowel de meiden als wij razend enthousiast over deze Disney film. Tijdens de ziekenboeg in de Kerstvakantie zagen we Wreck It Ralph als opwarmer op Ralph Breaks The Internet.

Tijdens de reclames voor de bioscoopfilm, hadden de meiden onderling een kleine discussie welke Disney prinsessen in de film zouden zitten. Ik was een klein beetje bang dat ze teleurgesteld zouden zijn ondanks mijn uitleg dat de Disney prinsessen geen hoofdrol spelen in de film. Toen de film eenmaal startte bleek mijn zorg geheel onnodig.

Het verhaal

Wanneer Sugar Rush, de game waarin Vanellope speelt, crasht, ziet het er niet goed uit voor de kleine vriendin van Ralph. Ralph en Vanellope besluiten letterlijk het internet op te gaan om haar game en thuisfront te redden. Vanellope leert zichzelf beter kennen tijdens deze interessante reis, wat haar vriendschap met Ralph in gevaar brengt.

Een geweldig avontuur vol humoristische feitjes over het internet, bekende namen en gezichten zijn goed om jong en oud 112 minuten te vermaken.

Wat wij ervan vinden

Ons gezin is dol op films en wij gaan graag met onze meiden naar de bioscoop. De ene film is de andere niet en vaak is dat van tevoren niet te voorspellen, maar wel tijdens de film zelf. Ralph Breaks The Internet is zo een film waarin ontzettend veel gebeurd, maar waarbij je geen seconde de tijd krijgt je te vervelen. Disney weet als geen ander hoe ze het complete gezin inpakken. Op de terugweg naar huis bleek dat manlief bepaalde details had opgemerkt die mij niet echt waren opgevallen. En andersom. Eigenlijk zou je de film minstens twee keer moeten zien om niets te missen. De meiden hadden het voornamelijk over de uber schattige Vanellope en haar vriendschap met de Disney prinsessen. 

Al bij al: Wat een geweldige film! Absoluut een must see voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Ralph Breaks The Internet is in zowel 2D als 3D te zien in de Nederlands gesproken versie en de originele versie. 

YouTube playerPicsArt 09 05 06.47.52
Sandra

2 gedachten over “Ralph Breaks The Internet”

Plaats een reactie