Sneller zwanger worden? Ga een randje fietsen!

Er zijn veel tips in omloop als het gaat om sneller zwanger worden. Bij de meeste, niet bij allen, vormt stoppen met de pil en vaak vrijen de basis. Ooit van randje fietsen gehoord? Niet? Geloof me, het is absoluut niet wat je denkt. Een tijd geleden heb ik hier over gehoord en ging op onderzoek uit. Het kan je wellicht helpen je grote wens uit te laten komen.

Lees ook

Eerlijk over moederschap | Onze kinderwens werd een strijd
Het verhaal van Els | Mijn leven als wensouder met PCOS
Eerlijk over moederschap | Herseninfarct tijdens zwangerschap
Tamponziekte
Weg met vaginale klachten | Review Silk’n Tightra + ervaringen
Zwangerschapsstriemen | Hoe kan ik striae voorkomen en behandelen?

Wat is Randje fietsen?

Randje fietsen is eigenlijk een Engelse methode genaamd Edging. Het staat letterlijk voor ‘orgasm control’ oftewel ‘controle over je orgasme’. Onder andere door Alex Comfort geschreven The new joy of sex, uit 1993, gaat hierover. In het boek beschrijft hij het als ‘slow masturbation’. Maar wat is het nou precies? Randje fietsen ofwel ‘op het randje fietsen’ blijkt dus een techniek te zijn. Een sekstechniek waarbij de vrouw sneller zwanger zou kunnen raken.

Hoe werkt het? 

Het is een klaarkomen methode waarbij je tijdens vrijen toewerkt naar een orgasme. Maar vlak voordat je je hoogtepunt bereikt, stop je. En dat herhaal je zo’n 8 a 9 keer. Hoe vaker hoe beter. Op het moment dat het is afgezakt, bouw je weer spanning op. Het moment dat je dan je je vrouwelijke orgasme bereikt is hierdoor vele malen intenser. Vele malen krachtiger. Behalve dat het extra lekker is, is op het randje fietsen ook bevorderd wanneer je een kinderwens hebt. Waarom vraag je je wellicht af? Hoe werkt het dan? Nou, op deze manier trek je als vrouw zijne je spieren en baarmoeder, goed samen. En dat een aantal keer. Hierdoor zuigt je lichaam, je baarmoeder het sperma extra goed op. Dit betekent dus wel dat je pas los mag 😉 , dus klaar mag komen nadat de man in je is klaargekomen. Hoe verder je komt des te positiever. En oefening baart kunst. Dus lukt het niet zolang te rekken, dan zou je het vaker kunnen proberen. Heel vervelend, dat begrijp ik.

Het verhoogt de intensiteit van je hoogtepunt

Misschien dat je ‘de vernederlandse naam’ randje fietsen volkomen belachelijk vindt, maar de techniek wordt al heel lang gebruikt. In 1969 werd soortgelijke techniek al genoemd in het boek genaamd The Sensuous Woman. Randjefietsen wordt als techniek voornamelijk gebruikt door mannen. Deze seksuele techniek kan zowel in je eentje worden toegepast als samen met een partner. Het verhoogt immers de seksuele intensiteit van je hoogtepunt mits je op tijd kunt stoppen. Daarnaast heeft het voor ons vrouwen nog een tweede functie, namelijk verhoogde kans op zwangerschap.

Of randje fietsen een wonder methode is voor degenen die snel zwanger willen raken? Ik durf het niet te zeggen maar de reacties onder dit artikel van dames die hierdoor zwanger werden zeggen genoeg ❤ Doe er je voordeel mee.

Stel met kinderwens praat over sneller zwanger worden met randje fietsen
MamaPlaneet logo

 

Sandra

10 gedachten over “Sneller zwanger worden? Ga een randje fietsen!”

  1. Ik ben ook 2x zwanger geworden met deze techniek (helaas ook 1 mk). Vergt wel wat oefening eer je ‘t kunt. Via Google kun je zelfs een filmpje terugvinden waarop je ziet hoe het precies werkt.

    Beantwoorden
  2. Hier ook iemand die met randjesfietsen zwanger is geworden na bijna 11 maanden op de ‘normale’ manier het gezellig te hebben gemaakt. Ik geloof er dus ook wel in. Het is trouwens heeeerlijk om te doen!

    Beantwoorden
  3. Hoi Sandra, dankjewel voor je interessante artikel. Na 8 rondes wil ik deze methode ook heel graag gaan proberen en hopelijk leidt dat snel tot een zwangerschap. Moet ik alleen dit doen, of mijn partner ook, dat randjesfietsen? Ik hoor het graag. Xx

    Beantwoorden

Plaats een reactie