Sneller zwanger worden? Ga een randje fietsen!

Ooit van randje fietsen gehoord? Niet? Geloof me, het is absoluut niet wat je denkt. Een tijd geleden heb ik hier over gehoord en ging op onderzoek uit. Lees je mee?

Lees ook

Eerlijk over moederschap | Onze kinderwens werd een strijd
Het verhaal van Els | Mijn leven als wensouder met PCOS
Eerlijk over moederschap | Herseninfarct tijdens zwangerschap
Tamponziekte
Weg met vaginale klachten | Review Silk’n Tightra + ervaringen
Zwangerschapsstriemen | Hoe kan ik striae voorkomen en behandelen?

Wat is Randje fietsen?

Randje fietsen is eigenlijk een Engelse methode genaamd Edging. Het staat letterlijk voor ‘orgasm control’ oftewel ‘controle over je orgasme’. Onder andere door Alex Comfort geschreven The new joy of sex, uit 1993, gaat hier over. In het boek beschrijft hij het als ‘slow masturbation’. Maar wat is het nou precies? Randje fietsen ofwel ‘op het randje fietsen’ blijkt dus een techniek te zijn. Een sekstechniek waarbij je sneller zwanger zou kunnen raken.

Hoe werkt het? 

Het is een methode waarbij je toewerkt naar een orgasme. Maar vlak voordat je je hoogtepunt bereikt, stop je. En dat herhaal je zo’n 8 a 9 keer. Op het moment dat het is afgezakt, bouw je weer spanning op. Het moment dat je dan je hoogtepunt bereikt is hierdoor vele malen intenser. Vele malen krachtiger. Waarom vraag je je wellicht af? Nou, op deze manier trek je je spieren, je baarmoeder, goed samen. En dat een aantal keer. Hierdoor zuigt je baarmoeder het sperma extra goed op. Dit betekent dus wel dat je pas los mag 😉 , dus klaar mag komen nadat de man in je is klaargekomen. En oefening baart kunst. Dus lukt het niet zolang te rekken, dan zou je het vaker kunnen proberen. Heel vervelend, dat begrijp ik.

Het verhoogt de intensiteit van je hoogtepunt

Misschien dat je de vernederlandse naam volkomen belachelijk vindt, maar de methode wordt al heel lang gebruikt. In 1969 werd soortgelijke techniek al genoemd in het boek genaamd The Sensuous Woman. De methode wordt voornamelijk gebruikt door mannen. Het verhoogt immers de intensiteit van je hoogtepunt.
Deze methode kan zowel in je eentje worden toegepast als samen met een partner. Voor ons vrouwen heeft het, zoals je hebt kunnen lezen, ook nog een anderen functie.

Of het een wonder methode is voor degenen die snel zwanger willen raken? Ik durf het niet te zeggen maar de reacties onder dit artikel van dames die hierdoor zwanger werden zeggen genoeg ❤

Stel met kinderwens praat over sneller zwanger worden met randje fietsen
MamaPlaneet logo

 

Sandra

10 gedachten over “Sneller zwanger worden? Ga een randje fietsen!”

  1. Ik ben ook 2x zwanger geworden met deze techniek (helaas ook 1 mk). Vergt wel wat oefening eer je ‘t kunt. Via Google kun je zelfs een filmpje terugvinden waarop je ziet hoe het precies werkt.

    Beantwoorden
  2. Hier ook iemand die met randjesfietsen zwanger is geworden na bijna 11 maanden op de ‘normale’ manier het gezellig te hebben gemaakt. Ik geloof er dus ook wel in. Het is trouwens heeeerlijk om te doen!

    Beantwoorden
  3. Hoi Sandra, dankjewel voor je interessante artikel. Na 8 rondes wil ik deze methode ook heel graag gaan proberen en hopelijk leidt dat snel tot een zwangerschap. Moet ik alleen dit doen, of mijn partner ook, dat randjesfietsen? Ik hoor het graag. Xx

    Beantwoorden

Plaats een reactie