Crayola Color Wonder Kleurset

Schuldgevoel 

Oh ik zou er boeken over kunnen schrijven. Het aantal keer dat mijn dochters in een oogwink niet alleen de handen, benen, maar oren, voeten of nog erger muren, kasten, bank en vloer versierden met de stiften. Het aantal keer dat ik huilend op mijn knieën de woonkamer voor de zoveelste keer aan het schoonmaken was van alle stiften. ”Kleuren mag alleen op papier” gaat iedere keer het ene oor in en de andere uit. De reden waarom ik uitzonderlijk nog stiften geef aan mijn dochters. En om heel eerlijk te zijn voel ik mij daar vaker best schuldig over. Ik ben een grote voorstander van creativiteit stimuleren, de kinderen alle ruimte geven zichzelf te ontwikkelen. En toch zijn op dit gebied stiften mijn grootste nachtmerrie.

Toen ik een Crayola Color Wonder Kleurset ontving van Frozen sprong ik een gat in de lucht. Het beloofde een antwoord te zijn op mijn gebeden. Ik was dan ook heel benieuwd of dat ook zo was.

Magisch! 

Net zoals de meeste kinderen zijn mijn peuters dol op tekenen, kleuren en Frozen. De Crayola Color Wonder Kleurset was bij voorbaat al goedgekeurd. Met mijn hart in mijn grote teen zette ik eerst mijn 3 jarige dochter aan tafel. Super blij met het 18 pagina’s tellende kleurboek van haar grootste idolen, de helden van Frozen. De 5 stiften, verpakt in een hersluitbaar zakje, kwamen tevoorschijn. Ik hield mijn hart vast. Toch besloot ik haar even met rust te laten en een paar minuten later terug te komen. Door de enthousiaste geluiden die zij maakte ging ik toch wat eerder kijken. ”Mama, het boek is magisch”, zei ze met een glimlach van oor tot oor. ”Kijk maar”. Het was inderdaad magisch. Meer dan zij besefte. Mijn dochter was aan het kleuren zonder vlekken op haar handen of tafel. De bijgeleverde stiften geven namelijk alleen op het Color Wonder papier af. Missie geslaagd.

Mijn 2 jarige dochter is net een tikkeltje erger als het gaat om kleuren buiten het papier. Ze versiert al te graag haar gezicht met de stift, of nog leuker, de muren. De horror! Ik was inmiddels overtuigd van Crayola Color Wonder maar was toch op zoek naar veelvoudige bevestiging. Dus mocht ook mijn jongste dochter de Crayola Color Wonder Kleurset uittesten. Innerlijke rust. Mijn peuter gelukkig zonder dat mama in haar nek hijgt. Het is ook ideaal voor onderweg. Win Win!

Leuke cadeautip

Ondanks dat het staat dat de kleurset geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar, kan een 2 jarige hier ook prima mee aan de slag. Naast Frozen zijn er ook andere thema beschikbaar. Onze andere onze andere grote held Bumba, maar ook Maya de Bij, Par Control en Minions. Afhankelijk van het kind kan begeleiding wel gewenst zijn.

Super leuke tip voor de in de schoen straks 😉

Crayola Color Wonder Kleurset Frozen is bij bol.com te koop voor €11,99

8 gedachten over “Crayola Color Wonder Kleurset”

  1. Check, die gaan we kopen! Ik geef eigenlijk alleen maar wasco’s of kleurtjes maar stiekem vind ik het kleuren niets, gelukkig dat de grootouders dat regelmatig doen. Maar deze lijkt me veilig genoeg! Ideaal voor op restaurant enzo

  2. Ik heb deze zin: “De bijgeleverde stiften geven namelijk alleen op het Color Wonder papier af.” drie keer moeten herlezen. Se-ri-eus?! Dat is echt fantastisch. Mijn zoon is 1 en vindt kleuren op zijn handen wel interessant (en op zijn mond), maar op papier nog niet. Dit klinkt fantastisch voor in de toekomst.

Een reactie plaatsen