Crayola Mini Kids | 24 Jumbo waskrijtjes

Te veel keus maakt het soms niet makkelijker. Want wat bied je je kind aan? Waar is je keus op gebaseerd? Is het geschikt voor kleine handjes? Hoe fijn is het voor gebruik onderweg? Een ding is zeker: Kinderen bezighouden hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Crayola bewijst dat wederom met Mini Kids jumbo waskrijtjes.

Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. De jumbo waskrijtjes van Crayola zijn gemaakt voor de kleine handjes vanaf 12 maanden. Wat er zo fijn aan is? Door het formaat zijn de krijtjes fijner om vast te pakken. Ze breken minder snel af dan bijvoorbeeld de dunnere krijtjes wanneer de kleine handjes iets te hard drukken. Hierdoor gaan ze ook langer mee. De krijtjes zijn vrij eenvoudig, stevig, makkelijk afwasbaar en komen in 24 vrolijke kleuren.

Fijn voor gebruik onderweg

Gezien de leeftijd van mijn peuters, ben ik niet zo dol op de standaard viltstiften. De meiden en ik hebben regelmatig ruzie met de krijtjes. Ze glijden weg, breken makkelijk waardoor het kind in tranen uitbarst (true story) of het zijn er te weinig waardoor samenspelen niet altijd goed gaat. Met deze jumbo krijtjes heb je dat probleem niet. Met 24 prachtige kleuren en een herbruikbare verpakking neem ik deze waskrijtjes ook graag mee als we op pad gaan. Soms zitten we ruim een uur in de auto en dan is het wel zo fijn om vermaak voor de kinderen mee te nemen. Met Crayola Color Wonder voor de oudste en de jumbo waskrijtjes voor de jongste vermaken ze zich uitstekend onderweg. Zowel apart als samen. De kans dat de waskrijtjes wegrollen is klein door het emmertje waarin ze zitten.

Tekenen en kleuren met jonge kinderen kan soms stressvol zijn. Crayola komt met een vrij eenvoudige en zeer betaalbare oplossing. Tegenwoordig heb ik geen tassen vol nodig als we lang in de auto moeten zitten of als de kinderen vermaakt moeten worden in het nieuwe huis terwijl papa en mama met de makelaar of aannemer praten. Ideaal!

Enthousiast geworden? Deze jumbo waskrijtjes van Crayola zijn onder andere te koop bij bol.com voor €5,99.

9 gedachten over “Crayola Mini Kids | 24 Jumbo waskrijtjes”

Een reactie plaatsen