Dadoe | Jim Bakkum & Kirsten Michel

Een vrolijk voorleesboek met 12 voorleesverhalen geschreven door de zanger, acteur en presentator Jim Bakkum en zangeres, songwriter en vocal coach Kirsten Michel.

Titel
Dadoe

Schrijver
Jim Bakkum & Kirsten Michel

ISBN
978 90 258 7290 8

Uitgeverij
Leopold, Amsterdam

Doelgroep
Vanaf 2 jaar

Het boek

De illustraties van Sam Loman zijn vrolijk en uitnodigend. De verhalen zijn gebaseerd op de belevenissen van Jim zijn zoon Lux, zijn neefje Posy en Kirsten haar hondje Jayde zijn herkenbaar voor de peuters en kleuters, ondeugend en lezen lekker makkelijk weg.

De jongste was helemaal weg van de illustraties. De eerste poging het boek voor te lezen mislukte hierdoor. Zij was dusdanig onder de indruk dat ze alleen ‘wauw’ en ‘heel mooi’ riep. Tja, ik snap het wel. Ook ik word helemaal vrolijk van dit boek. Aangezien ik het boek niet terug kreeg besloot ik de bijgesloten cd op te zetten. Missie geslaagd! Mijn danseresjes en ik stonden binnen no time te swingen op de super leuke liedjes. Wat een feest!

Poging twee om het boek voor te lezen was meer succesvol. In het eerste verhaal maken we kennis met Dadoe en de mensen die voor hem belangrijk zijn. Eigenlijk was dat puur de introductie maar het was hier al een hit. De verhalen zijn niet te kort maar ook absoluut niet te lang. Het boek zit vol met prachtige tekeningen. Een verhaal per dag zit er alleen niet in. Herkenbare avonturen van Dadoe zijn aanstekelijk. Wij hebben het boek al meerdere malen gelezen. Goed nieuws is: Het verveelt niet 🙂 En anders leid ik ze graag af door de cd erop te zetten.

Lees ook: Tips & Trucs | De taalontwikkeling stimuleren

Dit prachtig boek bestaand uit 48 bladzijden en een CD en is te koop bij bol.com voor €12,99.


Sandra

Deze ambitieuze duizendpoot is de oprichtster van MamaPlaneet, getrouwd en mama van 2 prinsesjes. Na jarenlang met kinderen te hebben gewerkt, heeft ze in de opvoeding haar grootste passie gevonden. Verder heeft ze de meest uiteenlopende liefdes voor onder andere spelend leren, reizen, besparen, lekker eten en schrijven.
Sandra

7 gedachten over “Dadoe | Jim Bakkum & Kirsten Michel”

Plaats een reactie