De zakenmam agenda 2018

Ontwikkeld door een, hoe kan het ook anders, een zakenmam. Een mama met huisje, boompje, beestje en een eigen bedrijf ernaast. Een druk bestaan is dat, weet ik uit ervaring. Dat zul je als multitasker vast wel herkennen.

De jubileum, verjaardagen, vergaderingen op je werk, de overwerkdagen van je partner, de schoolafspraken van je kind, de dierenarts afspraak van je huisdier. Oh en al je eigen business afspraken moet je er natuurlijk ook in kwijt. Althans ik wel. Een goede planning is voor mij belangrijk. Meerdere planningen en agenda’s werken voor mij alleen echt niet. Ik hou van een overzichtelijke familieagenda waar ik alles, door middel van verschillende kleurtjes en post-its, in kan zetten. Zo zie ik al mijn afspraken in één oogopslag.

De drukke mama’s met ambities.
De zakenmam agenda geeft mij net dat beetje extra, dat wat ik bij anderen miste. 

Hoewel ik meerdere agenda’s heb uitgeprobeerd en op zich wel positief was, was dat het allemaal net niet voor mij. Niet dat er iets mis mee was, maar het paste niet bij mij. Bij de een miste ik toch dat klein beetje extra ruimte. De ander vond ik ronduit saai. Totaal geen uitstraling.

De zakenmam agenda doet dat tot nu toe wel. Oké als ik heel kritisch ben en een verbeterpunt moet noemen, dan zijn het de bloemen. Het is niet helemaal mijn ding. Maar deze planner heeft dat wat belangrijk is tot in de puntjes goed geregeld waardoor ik de bloemen voor lief neem. En anders had ik maar een eigen agenda moeten uitbrengen 😉

De schrijfruimte per dag, per week, per maand, de motiverende quotes, de notitiebladen waar je heel goed je gedachten op kwijt kan, de twee leeslinten, het formaat en de envelop voor de kwitanties achterin. Tot op het lettertype en off course de knalroze hardcover waar je niet omheen kan. I love it.

Het is nogal persoonlijk 

De dame achter deze agenda is duidelijk een kritische, veeleisende harde werker. Een dame die weet wat ze wil, wat ze nodig heeft en wat ze mist. Een dame naar mijn hart. In veel opzichten lijken wij dan wel op elkaar. Zou dat de reden zijn dat deze agenda zo goed bij mijn behoeften past? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat het mij bevalt.

Een agenda is persoonlijk. Ik ben enthousiast maar ik kan voor jou niet bepalen of dit wat voor je is. Ga naar de boekhandel en neem een kijkje. Blader erdoorheen en kijk of het wat voor je is. Voldoet het aan ook aan jouw behoeften? Dan is deze knalroze agenda de €13,99 zeker waard.

Mocht je het in huis hebben of ben je van plan een zakenmam agenda te kopen, dan ben ik erg benieuwd wat jij ervan vind. Waar ben jij heel blij mee en wat zijn de verbeterpunten? Waar let jij als business mam op als je een agenda koopt?

12 gedachten over “De zakenmam agenda 2018”

Een reactie plaatsen