Frozen Elsa met pianojurk

Hoeveel Frozen fans heb ik onder mijn lezers? Ik heb namelijk een fantastische, nee, een magische cadeautip voor je. De blonde, oudere zus van Anna en de ijskoningin uit de wereldberoemde Disney film Frozen. Niet alleen leuk voor je zoon of dochter maar ook voor jou, beloofd  😉

Piano spelen was nog nooit zo makkelijk

Prachtige Elsa in haar oogverblindend mooie blauwe prinsessenjurk met sneeuwvlokken. Een pareltje op zich. Tot je haar jurk aanraakt en betoverd wordt.
De jurk van Elsa kan namelijk instrumentaal ‘Let it go’ oftewel Laat het gaan’ afspelen. De pianojurk kan op drie verschillende manier muziek maken.

♥ Gebruik de sneeuwvlokken op de jurk als toetsenbord om het beroemde lied af te spelen.
♥ Volg de lichtgevende sneeuwvlokken om het lied in een iets snellere tempo af te spelen.
♥ Klik op de sneeuwvlokken en maak muziek zoals je dat zelf wilt. Wees creatief. Maak een eigen lied. ‘Oh kom maar eens kijken’ of ‘Jingle Bells’ lukt trouwens ook prima.

DisneyFrozen.ElsaMetPianojurk.PackHR

Misschien wel het cadeau voor de jarige fans of voor de aankomende feestdagen

Deze Elsa pop is goedgekeurd door mijn muzikale aapjes. Disney Frozen Elsa met pianojurk is misschien wel het cadeau voor de jarige fans of voor de komende feestdagen. Dat zeg ik uit ervaring, aangezien ik niet één maar twee Frozen fans in huis heb.

Wat ik persoonlijk heel fijn vind is het feit dat het geluid totaal niet vervelend is. Zelfs niet na een week lang elke dag de muziek van de pianojurk te hebben moeten aanhoren. Zowel de prettige klanken als de volume is alles behalve vervelend.

Daarnaast ben ik zeer te spreken over de inhoud van de verpakking. Naast de Elsa pop met de pianojurk en haar prachtige bijpassende schoenen, zit er ook een muziekboekje, handleiding en de nodige batterijen (AAA) bij. Je kind kan dus gelijk genieten van zijn of haar cadeau. Ik kan dat wel waarderen. Niets vervelender dan wanneer je kind super enthousiast een cadeau opent dat vervolgens de batterij mist die papa en mama zijn vergeten te halen.

Muzikale ontwikkeling 

Muziek is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Dat probeer ik ook mijn meisjes mee te geven. Ik ben in ieder blij verrast dat mijn vrolijke peuters erop pingelen. Super leuk hoe de muzikale ontwikkeling van onze kinderen op deze manier wordt gestimuleerd.

Tip! Mocht je, net als ik, meer dan één Frozen fan in huis hebben, en je kunt het je veroorloven, haal dan deze Elsa pop per kind. Hier voeren ze namelijk oorlog om deze. Het is ook echt te leuk om te delen. Je kind raakt niet uitgespeeld of uitgekeken.

In principe is deze pop geschikt voor de kinderen vanaf 3 jaar. Deze musthave voor de die hard Frozen fans is onder andere te koop bij Bol.com en is op dit moment nog extra laag geprijsd voor €38.

PicsArt 11 11 11.38.26 PicsArt 11 11 11.39.21 PicsArt 11 11 11.40.05 PicsArt 11 11 11.41.13

PicsArt 09 05 06.47.52

Sandra

7 gedachten over “Frozen Elsa met pianojurk”

Plaats een reactie