Kinderboeken | Kwebbels leespakket

Zelf ben ik dol op lezen. Mijn gedachten loslaten en volledig ontspannen met een goed boek. Mijn liefde voor lezen heb ik vanaf dag 1 proberen over te brengen op mijn dochters. Lezen is zo ontzettend belangijk voor de taalontwikkeling. Gelukkig is dat prima gelukt en delen mijn lieve peuters mijn liefde voor boeken. Ze kunnen geen dag zonder boekjes. Zo lees ik meerdere keren per dag voor, ook op verzoek.

Liefde voor lezen moet je delen

Toen ik een aantal weken geleden benaderd werd door Kwebbels, twijfelde ik dan ook voor geen moment. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik al fan was van Kwebbels. Voor onze 3-jarige peuter hebben wij vanaf begin af aan een abonnement en krijgt zij twee maal per jaar een boekenpakket thuisgestuurd. Hoe leuk is dat, zelf post ontvangen en dan volledig verrast worden met onwijs leuke boeken. Voor onze 2-jarige dochter hebben we dat nog niet. Dus ontving zij nu een proefpakket. Wat ze ervan vond?

Überhaupt een pakketje ontvangen was al een feest. ‘Voor mij?’ herhaalde ze vol verbazing. Ze nam het aan en ging er echt voor zitten. Met een beetje hulp had ze het pakket open en vol enthousiasme pakte ze de boekjes uit. Bladzijde voor bladzijde bekeek ze elk boekje. Eenmaal uitgekeken, was het tijd om de boekjes voor te lezen. Inmiddels zijn we een paar weken later nog steeds de boekjes aan het voorlezen. Dat is dan wat minder…

Wat je moet weten over Kwebbels

* Bij Kwebbels Kinderboeken worden de pakketten op geslacht en leeftijd samengesteld voor kinderen tot 12 jaar. Een super leuk leespakket bestaande uit 4 boeken.

* Proefpakket bestel je al vanaf €6,95

* 0-2 jaar Kinderboeken voor de allerjongste – Fijne, makkelijk leesbare boekjes met dikke bladzijden

* 3-5 jaar Peuter en kleuter leespakket – Onder andere doeboeken waar getekend, gekleurd en zelfs uit geknipt mag worden

* 6-7 jaar Leespakket om zelf uit te lezen – Een leerzame combinatie van lees-leer-en doeboeken

* 8-12 jaar Leer-en ontspanningspakket – Superleuk pakket met vakantie- en leesboeken maar ook tijdschriften

* Kwebbels begrijpt heel goed hoe ze het leesplezier vergroten

* Abonnementen – Jij bepaalt hoe vaak je kind een leespakket ontvangen

* Abonnementen – Maandelijks opzegbaar

* Klantenservice denkt met je mee

Dikke aanrader

Een dikke aanrader om meerdere redenen. De glinsterende oogjes bij het ontvangen van een eigen pakket met eigen boekjes is onbetaalbaar. Daarnaast speelt Kwebbels heel goed in op de interesses van het kind. Twijfel je? Bestel een proefpakket en maak aan de hand daarvan je beslissing. Ik zou zeggen DOEN!

4 gedachten over “Kinderboeken | Kwebbels leespakket”

  1. Wat leuk! Ik kende dit concept nog helemaal niet. Meestal als wij in NL zijn koop/ruil ik genoeg kinderboeken voor de periode dat wij weer in het buitenland verblijven.

  2. Ik heb het pakket ook wel eens aangevraagd. Voor mijn jongste dochter erg leuk, maar het pakket van mijn oudste (8jr) viel erg tegen met gedateerde boekjes. Ik geloof dat ze ze ook nooit heeft gelezen

Een reactie plaatsen