Purpuz planner | Hulp bij het ordenen van je leven

Clen Verkleij, de man achter Purpuz Planner, was vroeger een ambitieuze workaholic. Door een verstoorde balans tussen het bereiken van zijn doelen, zijn werk, het privé leven en zijn gezondheid verdwaalde hij en kwam met een burn-out thuis te zitten. Als organisatiesocioloog hielp hij anderen, maar kon zichzelf niet helpen. Niet zonder hulp. Tijdens zijn herstel ging hij op zoek naar geluksmakers. Langzamerhand kwam er meer structuur in zijn leven waardoor hij zich gezonder en gelukkiger ging voelen. Dit inspireerde hem anderen te helpen.

Zelfs toen ik vroeger op school zat was ik nogal gehecht aan to-do lijstjes. Nog steeds maak ik to-do lijstjes, plan ik zoveel mogelijk en probeer ik af te strepen wat geen aandacht meer vereist. Als werkende mama van 2 peuters, een hobby dat veel tijd in beslag neemt en alles erom heen is het soms chaotisch. Zeker gezien mijn oververmoeidheid van de laatste tijd, kan ik de hulp van Purpuz Planner heel goed gebruiken. Clen zijn drukke leven motiveerde hem Purpuz Planner te maken. Een agenda waarmee hij andere drukke mensen motiveert balans te vinden en te bewaren. Een balans waarmee jij en ik onze doelen kunnen bereiken zonder dat andere prioriteiten eronder hoeven te lijden. Dat klinkt toch ideaal?

Hulp bij het ordenen van je leven

Purpuz Planner is meer dan een agenda. De basis van een agenda met een beetje meer. Het formaat is perfect. Voor drukke mensen die nogal veel noteren is er genoeg ruimte zonder dat het onoverzichtelijk wordt. Motiverende quotes die mij op het juiste moment een boost geven toveren regelmatig een glimlach op mijn gezicht. En dan de tools die mij helpen mijn doelen te realiseren. De duidelijke uitleg hoe je Purpuz Planner kunt gebruiken, mentale steun en hulp van een ervaringsdeskundige bij het ordenen van mijn en jouw leven. Een eyeopener.

Smaak is subjectief maar door de strakke vormgeving, gebruik van neutrale kleuren en een moderne lay-out is deze agenda een eyecatcher. Voor privé of zakelijk gebruik, man of vrouw, Purpuz Planner is een pareltje. Voor jezelf of als cadeau.

 

Wat voor een agenda heb jij? Waar let je op bij het kiezen van een agenda?

1 gedachte over “Purpuz planner | Hulp bij het ordenen van je leven”

Een reactie plaatsen