Star Wars Forces of Destiny

Stoere Rey of Jakku komt op voor alles waar zij in gelooft. Deze dappere dame uit Star Wars staat haar mannetje. Met haar trouwe vriend BB-8 aan haar zij, met wie zij een vriendschap heeft gesloten in de woestijnwereld van Jakku, beleeft zij de spannendste avonturen.

Hoe leuk is het om de liefde voor Star Wars te delen met de volgende generatie? Met deze actiefiguur en haar droid-vriend, die zijn hoofd kan draaien, kom je al een heel eind. Laat je inspireren door deze legendarische dames.

Aanvallen!

De beweegbare figuur Rey heeft prachtig haar, een vest, laarzen, riem, armbeschermers en een rok om haar te kleden voor haar belevenissen. Dreigt er gevaar? Klem dan de Lightsaber in Rey’s hand en knijp haar benen samen en zie hoe ze aanvalt.

Wat wij ervan vinden?

Samen met haar papa en grote liefhebber van alles wat met Star Wars te maken heeft, maakte onze bijna kleuter kennis met 28 centimenter lange Rey en haar vriendje BB-8. De actiepop is allereerste een prachtige verschijning. Haar prachtige donkere haren kun je ook los maken. Onder andere haar vest, laarzen en riem kun je uittrekken waardoor je een hele andere verschijning krijgt. Mede hierdoor en haar wapens kun je talloze avonturen bedenken en naspelen. Een beetje van Star Wars en een beetje van je eigen verbeelding en je hebt je nieuwe favoriete speeltje gevonden  🙂

Rey of Jakku is onder andere te koop Bol.com voor €32,99.

PicsArt 11 24 11.26.04 PicsArt 11 24 11.25.05 PicsArt 11 24 11.23.38
 PicsArt 11 24 11.38.39  PicsArt 11 24 11.37.54

Star Wars Forces of Destiny

Jyn Erso

Naast Rey, vind je in deze serie nog meer stoere dames waaronder Jyn Erso. Jyn Erso is een echte Rebel en neemt het heft in eigen hand om anderen te beschermen. Verzin epische avonturen in de zoektocht naar haar vermiste vader en de plannen die ze heeft voor de machtige Death Star. Maak de beweegbare Jyn klaar voor de zoektocht naar haar vader door haar vest, haar holster, laarzen en sjaal aan te trekken. Druk haar blaster in haar hand en ze is klaar voor actie!

Jyn Erso is onder andere te koop bij Zavvi.nl voor €21,65

Jyn Erso 1 Jyn Erso 3 Jyn Erso 2

Sabine Wren

Sabine Wren is van alle markten thuis als kunstenares en Rebel. Ze gebruikt haar creativiteit om te vechten tegen de Empire. Beleef de spannendste avonturen in het sterrenstelsel door Sabines creativiteit en flair in te zetten. De beweegbare Sabine Wren figuur heeft een prachtig kapsel, 6 pantserstukken, een holster, een broek, 2 blasters, laarzen en een helm die herinnert aan Mandalore. Zo kun je haar helemaal klaar maken voor je zelf verzonnen avontuur. Doe de blasters in haar handen en ga de strijd aan. Ben jij klaar om de Stormtroopers te verslaan?!

Sabine Wren is momenteel nog niet in Nederland verkrijgbaar. Meer informatie over de verkooppunten vind je binnenkort op de website van Hasbro.

De creatieve Sabine Wren 1 De creatieve Sabine Wren 2 De creatieve Sabine Wren 4

Princess Leia

Wellicht de meeste bekende van deze dames is Princess Leia. De dappere leidster Prinses Leia Organa, met de behulpzame droid R2-D2 aan haar zijde. De band tussen Leia en R2-D2 is gebaseerd op een leven vol vriendschap en avontuur en daardoor onverbrekelijk. Stel je de grootste avonturen voor en speel dat de prinses en R2-D2 dé helden worden van de Rebellion. Prinses Leia heeft een afneembaar vest, laarzen en een blaster en de droid kan draaien met zijn hoofd.

Princess Leia is onder andere te koop bij Bol.com voor €32,99

Princess Leia 1 Princess Leia 2 Princess Leia 3

De moedige Rey

Ontdek met de moedige Rey, geboren op het eiland Jakku, de kracht van de Force! Rey’s handen, armen en benen zijn buigbaar, waardoor je nog leuker de scenes uit de serie kunt naspelen. Gebruik ook de staf en rugzak, om de avonturen die Rey beleeft levensecht te maken. Je kunt de look van de pop aanpassen naar het avontuur dat ze beleeft. Als het tijd is voor actie plaats dan de staf in haar hand en knijp haar benen samen om haar in de vechtmodus te zien. Ben jij klaar voor de strijd?

Rey of Jakku is onder andere te koop bij Zavvi.nl voor €21,65

StarWars.ForcesOfDestiny.SfeerHR

PicsArt 09 05 06.47.52

Sandra

9 gedachten over “Star Wars Forces of Destiny”

Plaats een reactie