Trolls Trollenboom en Haar in de lucht Poppy speelset

Toen wij op het hoofdkantoor van Sinterklaas (Hasbro) waren een paar maanden geleden, was Poppy een stralend middelpunt. Een grote hit bij de kinderen. Vooral bij de jongste. Mijn peuter is nogal een held (op sokken) en dol op roze. Poppy ook. Deze twee dames hadden direct een klik. Een groot feest toen de pakketbezorger een paar weken later Poppy bij zich bleek te hebben.

Doe je haren omhoog en wees het stralende middelpunt!

De grote Poppy, maakt zich op voor het grote feest. Door op de knop op haar jurk te drukken licht het haar van Poppy op. Wanneer je haar roze 35 centimeter hoge haar borstelt met de heuse Trollenkam, hoor je de magische geluiden. Doordat Poppy’s haar buigbaar is, kan het alle kanten op. Heerlijk kappertje spelen door de bijgeleverde speldjes te gebruiken. En om het af te maken een tiara. Want hoe kun je anders deze heldin tot koningin kronen? Stiekem vond mama het ook heel leuk.

Wat wij ervan vonden

Poppy is natuurlijk de ster van films Trolls 1 en 2. Deze vrolijke, redelijk naïeve trol steelt in de film harten door haar heldhaftige pogingen problemen op te lossen met muziek en dans. De 22 cm grote pop (plus 35 cm hoog haar) is eigenlijk net zo sympathiek.
Zowel de bijna kleuter als de peuter vinden het heerlijk om ermee te spelen. Haartjes kammen, optutten en liedjes zingen.
Poppy staat tegenwoordig naast het bed van de peuter. Het eerste wat ze pakt als ze weer eens vroeg wakker wordt. Te zoet voor woorden.
Het haar van Poppy is niet heel makkelijk buigbaar. Niet dat de kinderen daar last van hebben.
Ideaal vermaak voor onderweg overigens. Met Poppy op de achterbank is zelfs een lange rit reuze gezellig.

Hoewel Haar in de lucht Poppy niet geschikt is voor kinderen onder 4 jaar, gaat het hier heel goed. Uit veiligheidsredenen mag de peuter de kam en tiara alleen gebruiken in mijn aanwezigheid.

Haar in de lucht Poppy is onder andere te koop bij Bol.com

Trolls.HaarindeLuchtPoppy.HR3 PicsArt 11 11 11.53.47 Trolls.HaarindeLuchtPoppy.HR

Trollenboom speelset

De kinderen kunnen zich flink uitleven in de trollenrijk met deze trollenboom van kunststof. Behalve dat het heerlijk kleurrijk is en super cute uitziet, biedt de speelset veel ruimte voor eigen verbeelding. De loungehut van Poppy, de trollenhuisjes, de kabelbaan om vanaf te glijden (door het haar van Poppy aan de zipline vast te maken) en de glijbaan, de paddenstoelen. Eigenlijk kun je dit 40 cm grote trollenboom vergelijken met een poppenhuis anno 2017.

Ongeacht of je deze feel-good movie hebt gezien of niet, Trolls zijn verslavend leuk. Zo ook deze Trollenboom. Te leuk om te vragen voor de feestdagen en te krijgen.

Ook Trollenboom speelset is onder andere te koop bij Bol.com

PicsArt 11 18 10.49.10 PicsArt 11 18 10.51.15 PicsArt 11 18 10.50.03
PicsArt 11 18 10.53.03 PicsArt 11 18 10.52.08

PicsArt 09 05 06.47.52

Sandra

10 gedachten over “Trolls Trollenboom en Haar in de lucht Poppy speelset”

Plaats een reactie