Het ultieme slijmboek | Alyssa Jagan

De 16-jarige scholiere Alyssa Jagan uit Toronto zet al een tijd Instagram op zijn kop met haar creaties. Inmiddels is deze tiener een bekendheid met haar slijmontwerpen die ze ook op Etsy verkoopt. Verder is zij ook op YouTube te vinden. Een uit de hand gelopen hobby zullen we maar zeggen. Ben je graag creatief (met kinderen), privé of voor je werk dan is Het ultieme slijmboek een superleuke must have.

Titel
Het ultieme slijmboek

Schrijver
Alyssa Jagan

ISBN
9789002265211

Uitgeverij
WPG Uitgevers België

Doelgroep
Vanaf 6 jaar

Het boek

Meer dan 100 compleet uitgewerkte recepten voor het maken van slijm. Uiteraard staat de basis er ook in. Maar ook voor de gevorderden staan er onwijs leuke ideeën in, zoals suikerspinslijm, een glitterbom, kauwgomslijm en metallic slijm. Achterin het boek vind je zelfs tips en ideeën hoe je op slijm kunt tekenen met onder andere markers van Crayola.

De ingrediënten die je wellicht in huis hebt en producten die je hoogstwaarschijnlijk in huis heb. De vreemdste combinaties. De meest waanzinnige creaties. Deze jongedame heeft niet voor niets meer dan een half miljoen volgers op Instagram alleen.

Mijn peuters zijn hier eigenlijk iets te jong voor. Dus ik mocht voor een keer alleen knutselen 🙂 Magisch slijm wilde ik maken. Als je eenmaal de basis onder de knie hebt en de nodige ingrediënten, die ik speciaal hiervoor heb gekocht, moet het lukken. Als je exact de instructies volgt, moet dat ook lukken. Het resultaat is geweldig. Ik vond het belangrijk dat ik zelf wist hoe en wat, voordat ik het met twee peuters ging doen. Volgende keer ga ik het wel met de meiden proberen. In het boek vind je een aantal recepten die heel goed uit te voeren zijn met de jonge kinderen. Mits je het basisslijm al klaar hebt staan en de nodige begeleiding biedt.

Wil jij leren hoe je slijm maakt of wil je juist je creativiteit verder ontwikkelen? Het ultieme slijmboek is onder andere te koop bij bol.com voor €12,99.

IMG 20171002 184343
Winactie

En ik mag één iemand blij maken met een exemplaar van Het ultieme slijmboek. Hoe je meedoet?

* Volg MamaPlaneet op Facebook en like het bericht.
* Reageer hieronder dat je meedoet.

Zondag, 8 oktober maak ik de winnaar bekend. De winnaar heeft 48 uur de tijd te reageren met zijn of haar adresgegevens anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar te kiezen.

Succes! 🙂

PicsArt 10 02 07.25.31
PicsArt 09 05 06.47.52

Sandra

6 gedachten over “Het ultieme slijmboek | Alyssa Jagan”

  1. Ik doe heel graag mee.. deze niet zo creatieve mama heeft dit soort boeken hard nodig om er toch nog een beetje bij te horen en een coole mama te zijn😂😂

    Beantwoorden
  2. Oei, dit is volgens mij een geweldige prijs voor mijn dochters! Ik kende het boek niet, maar nu ik het zo lees (ook even gegoogled) lijkt me het geweldig om dit met de meiden te gaan maken. Laat de lange winterdagen maar komen, wij zullen ons gaan vermaken met slijm 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie