Woezel en Pip aftellen tot Sinterklaas | Guusje Nederhorst

Over een paar weken komt de goedheiligman ons land binnen. Een gezellige, maar ook een super spannende tijd voor de jonge kinderen. Met Aftellen tot Sinterklaas deel je de geluksmomenten van deze magische tijd van het jaar.

Titel
Woezel en Pip Aftellen tot Sinterklaas

Schrijver
Guusje Nederhorst

Illustrator
Wil Raymakers

ISBN
9789025873882

Uitgever
Leopold

Doelgroep
Kinderen van 0 tot 5 jaar

Het boek

Het boek telt 60 pagina’s en 6 verhalen. Samen met Woezel en Pip aftellen tot Sinterklaas is spannend, maar ook grappig en gezellig. De vrolijke vriendjes maken de leukste avonturen mee waar de meeste kinderen zich heel goed in kunnen herkennen. Zo maken de hondjes, samen met buurpoes, molletje en vlindertje een tekening voor de Sinterklaas. Hij komt namelijk naar de Tovertuin. Super spannend. Ook maken Woezel en Pip samen met hun vriendjes een verlanglijstje en beleven ze nog een heleboel avonturen vóór de grote dag.

Mijn peuters zijn dol op Woezel en Pip. Zo zijn we vaker naar een theatervoorstelling geweest van de vrolijke hondjes. Vorige week nog zelfs. De film, Woezel en Pip op zoek naar de sloddervos heeft de oudste peuter vorig jaar in de bioscoop gezien. Wat een pret. De liefde voor boeken en voorlezen is hier groot. En hoe fantastisch is het als je het kan combineren met je lieve vriendjes..

Een prachtig prentenboek in full colour als voorbereiding op de komst van Sint. 

Voorlezen voor slapengaan hebben wij hier afgeschaft. Maar in de loop van de dag lezen we wel heel graag voor. We hebben het boek al uitgelezen maar pakken het over een paar weken er graag weer bij 🙂

Guusje Nederhorst, bekend van onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden en Linda, Roos en Jessica bedacht de vrolijke hondjes vlak voor haar overlijden in 2004. Dinand Woesthoff, destijds met Guusje getrouwd, en Louise Geesink schrijven tegenwoordig alle verhalen rondom Woezel en Pip. En hoe. De avonturen van Woezel en Pip zijn niet meer weg te denken.

Is jouw kleine ook een fan van Woezel en Pip? Dan is dit boek wel een heel leuk cadeau.

Woezel en Pip aftellen tot Sinterklaas is onder andere te koop bij Bol.com voor €9,99.

 

PicsArt 10 21 01.17.19
PicsArt 09 05 06.47.52

Redactie

1 gedachte over “Woezel en Pip aftellen tot Sinterklaas | Guusje Nederhorst”

Plaats een reactie