Zwijmel weg met de meest romantische streamingdienst Withlove + WIN

Streamen is zonder afhankelijk te zijn van een televisiezender je favoriete programma’s kijken. Een film, serie of documentaire kijken zonder het eerst te hoeven downloaden. Sommige streamingdiensten bieden de mogelijkheid per film te betalen. Terwijl anderen onbeperkt kijken bieden voor een vast bedrag per maand. Een aantal grote aanbieders kennen we inmiddels. Maar mama’s er is een new kid in town en hier wil je kennis mee maken.

Streamingdienst Withlove

Zonder twijfel de meest romantische streamingdienst van Nederland: Withlove. Ben je dol op romantische comedy’s maar heb je het allemaal al wel gezien? Streamingdienst Withlove maakt het verschil. Het aanbod wordt bepaald door de meest romantische fans waardoor het aanbod veel verder gaat dan de bekendste films en series. Hier zie je namelijk ook de minder bekende en nooit ontdekte pareltjes die wij mama’s absoluut weten te waarderen.

Het aanbod van Withlove

Zwak voor cheesy Kerstfilms? Heb je zin in een romantische drama of wil je even lekker lachen? Hier vind je een overschot aan keus. Tot op heden heb ik één belangrijk voordeel en één nadeel kunnen vinden. Het aanbod is echt voor jou mama. Niet voor een gezellige zondagmiddag met je peuters op de bank (al hoewel, het kan prima). Er zijn geen Nederlands gesproken programma’s geschikt voor kinderen. Persoonlijk vind ik dit een voordeel. Iets wat ik niet hoef te delen met mijn partner of kinderen. Het kwam heel goed van pas toen ik afgelopen week zo ziek werd als een hond. Dat brengt mij meteen bij het nadeel. Momenteel richt Withlove zich grootschalig op Kerstfilms waar ik dol op ben. Maar er staan zoveel fantastische feelgood movies en gezellige Kerstfilms dat deze werkende mama onmogelijk alles kan zien voor Kerst voorbij is. En er komen dagelijks nieuwe toppers bij. Dus ik hoop dat het langer erop blijft staan, want sinds ik gebruik maak van deze streamingdienst, las ik regelmatig braaf verplicht me-time in. Yeah!

Hoe kan ik Withlove kijken?

Heb je een chromecast van Google of Apple Airplay, dan kun je Withlove gewoon op je televisie kijken. Heb je geen streamingapparaat dan kun op je telefoon, tablet, laptop of computer kijken. Het is namelijk een app die je gratis kunt downloaden via de App Store of via de Google Play Store. Er is nog geen app voor de Smart Tv maar dat betekent niet dat je niet op je televisie kunt kijken. Door gebruik van een HDMI-kabel of door ‘het draadloos te projecteren’ op je Smart Tv. Ik gebruik de laatstgenoemde optie. Het werkt uitstekend.

Hoe zit het met de kosten?

Je 14 dagen gratis proefperiode start nadat je een gratis account hebt aangemaakt en verificatietransactie van €0,02 via iDEAL, creditcard of Sepa hebt voldaan. Dit gebeurt zodat Streamingdienst Withlove je rekeningnummer of creditcardnummer ontvangen waar ze, na je proefperiode, de abonnementskosten van mogen afschrijven. Onthoud wel dat je abonnement altijd opzegbaar is en je nergens aan vastzit. Maar terug naar de kosten. Een maandabonnement kost €5,95. Besluit je een halfjaarabonnement af te sluiten dan €29,95. Voor een jaarabonnement betaal je €59,95.

Zwijmel weg met de romantische Withlove + WIN

Ik ben erg enthousiast en daarom heb ik een toffe deal met Withlove voor jullie geregeld zodat je het zelf ook kunt ontdekken.

Je krijgt sowieso een maandabonnement gratis wanneer je je via deze link aanmeld. Hiermee maak je automatisch kans op een gratis jaarabonnement ter waarde van €59,95. Withlove zelf kiest uit alle aanmeldingen 2 winnaars van het jaarabonnement. Is dat alles? Ja dat is echt alles. Je kan direct na je aanmelding dus starten met kijken 🥰

Meedoen kan tot en met 31 december.

Alvast veel kijkplezier!

Lees ook

De perfecte kersttafel stylen

19 Kerstknutsels voor peuters, kleuters en wat oudere kinderen

7x Me-time voor moeders | Ontspannen mama is een blije mama

Kinderen leren omgaan met stress | Mindgym voor kids

Kerstdiner school | Last minute hapjes

Met deze tips maak je je internet thuis veel sneller

romantische films en series op Withlove
MamaPlaneet logo

Sandra
Latest posts by Sandra (see all)

2 gedachten over “Zwijmel weg met de meest romantische streamingdienst Withlove + WIN”

  1. Het enige echte nadeel van die romantische films is dat ik me daarna afvraag waarom mijn man nooit zo romantisch is… 🙂 Of ben ik nu de enige??

    Beantwoorden

Plaats een reactie