Recensie: Supercoole LEGO ideeën uit de Ruimte | Bouwen met de steentjes die je hebt

Titel: Supercoole LEGO ideeën uit de Ruimte: Bouwen met de steentjes die je hebt
Auteur: 
Sarah Dees
Fotografie: Sarah Dees
Oorspronkelijke titel: Incredible LEGO Creations from Space with Bricks You Already Have
Vertaald door: Textcase
Aantal pagina’s: 158
Adviesleeftijd: 7+
Uitgeverij: Condor

Leestips!

150 LEGO ideeën en creaties met voorbeelden om te bouwen

Groot LEGO ideeën boek

De leukste kinderboeken over de Ruimte, sterren en planeten

Legoland Billund Denemarken met kinderen: tips & ervaringen

LEGO House Billund Denemarken: Home of The Brick tips en ervaring

Supercoole LEGO ideeën uit de Ruimte: Bouwen met de steentjes die je hebt

25 Nieuwe ruimteschepen, raketten, ruimtewezens, en andere geweldige LEGO projecten van de auteur van de serie LEGO ideeën: Sarah Dees. Elke geweldige LEGO creatie in dit boek wordt gebouwd met de stenen die je al hebt. Het enige wat je hoeft te doen is stapsgewijze instructies volgen, gedetailleerde afbeeldingsgidsen en handige onderdelenlijsten. Gaandeweg leer je ook nog leuke verhalen die ermee gepaard gaan. Elk hoofdstuk introduceert een tof thema rond dappere astronauten, slimme wetenschappers en gevaarlijke wezens. Ideaal om je eigen collectie LEGO te transformeren tot nieuwe ruimte expedities en het speelplezier naar een hoger niveau te tillen met epische ruimteschepen, gekke buitenaardse wezens en coole voertuigen. Bouw een compleet ruimtestation met een vluchtstimulator, een raketlanceerplatform om toekomstige astronauten voor te bereiden op de lancering of pak de eindeloze en indrukwekkende Melkweg aan. Prachtig om met een klein duwtje in de rug je eigen bouwmogelijkheden een upgrade te geven met deze unieke projecten die je begeleiden door de magie en verwondering van het universum waardoor een geheel nieuwe wereld vol mogelijkheden opengaat. Supercoole LEGO ideeën uit de Ruimte: Bouwen met de steentjes die je hebt staat bomvol frisse inspiratie en is een gendertypen doorbrekende musthave voor fanatieke LEGO-fans en liefhebbers van het onderwerp heelal. Het biedt urenlang extra speelplezier met je favoriete constructie speelgoed.

Sarah Dees

Sarah is de Amerikaanse blogger achter Frugal Fun for Boys and Girls. Als mama van 5 kinderen, waarvan 4 jongens en 1 meisje, heeft ze een grote passie voor het creëren van interessante en praktische hands-on activiteiten voor kinderen. Haar zoons en dochter krijgen thuisonderwijs van haar, waardoor deze multitaskende alleskunner graag STEAM-speelgoed als LEGO aanbiedt. In de loop der tijd heeft haar talent haar geholpen uit te groeien tot een auteur van onder andere dit boek waarmee ze meer ouders en LEGO-fans hoopt te bereiken en inspireren.

Supercoole LEGO ideeën uit de Ruimte: Bouwen met de steentjes die je hebt is onder andere hier te koop. Meer van dit soort boeken van Sarah Dees of andere auteurs vind je hieronder. 

Online Magazine voor Moeders MamaPlaneet logo mamablogger

Sandra

Plaats een reactie