Get Personal | I love Netflix tag

Zo nu en dan vind ik het heerlijk om over iets luchtigs te bloggen. Deze I-love-Netflix-Tag zag ik laatst bij Northflix en besloot het te bewaren voor het juiste moment.

Kijk je liever films of series op Netflix?

Dat ligt eraan hoe druk ik ben en in wat voor een bui ik ben.

Kijk je op dit moment een serie? Zo ja, welke?

Lie to me kijk ik zo nu en dan. Heerlijk! De mega irritante houding van de hoofdrolspeler, de psychologie achter lichaamshouding, mimiek en leugens.

Supergirl kijk ik ook graag. Ik ben dol op superhelden. In het begin vond ik de opmerkingen van Cat Grant fantastisch. Jammer dat zij een tijd weg was uit de serie en nu een mega kleine rol heeft.

Wat is je Netflix serie top 5?

Ik weet niet of ik die heb maar ik zal eens proberen.
De eerste 5 seizoenen van Once Upon A Time hoor op mijn nummer 1. Ondanks de teleurstellende zesde seizoen. Elementary op nummer 2. Puur omdat ik vanaf kleins af aan verzot ben op detective series. Supergirl op nummer 3. Lie to me op nummer 4. Suits op nummer 5. De sympathieke acteurs in hun soms humoristische avonturen in de advocaten wereld. Leuk!

Wat is je Netflix film top 5?

Samen met mijn kinderen heb ik een heleboel familiefilms gezien. Frozen is nog steeds de absolute nummer 1. Vaiana op nummer 2. Verder vond ik Peter en de draak heel mooi om samen te kijken. The jungle book vind ik indrukwekkend mooi gemaakt. Docter Strange zet ik graag in mijn top 5. Marvel films hebben geen uitleg nodig dacht ik zo.

Wat is je favoriete Netflix snack?

Niet zozeer een Netflix snack, maar wel mijn favoriete snack: chocola!

Wat is je favoriete Netflix plek?

Lekker languit op de bank, het liefst met een dekentje over mij heen en wat lekkers erbij. Heerlijk ontspannen. Iets wat ik vaker zou moeten doen overigens.

Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?

Schijnbaar is het zo slecht dat het niet eens is blijven hangen. Nee sorry, ik zou het echt niet weten.

Stel: Je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou dat zijn?

Zonder twijfel: Fifty Shades. Waarom? Omdat ik het een mooie film vind waar ik bij kan wegkwijlen. Samen met manlief kijken is overigens geen straf.

Waar kijk jij graag naar op Netflix? Kijktips zijn meer dan welkom  🙂

8 gedachten over “Get Personal | I love Netflix tag”

Een reactie plaatsen