Mijn ervaring met Tastea Energy Boost Thee

Naast werkende mama draag ik nog een heleboel andere titels die je als moeder ongetwijfeld bekend in de oren klinken. Van chauffeur, kok en thuisjuf tot partner, dochter en vriendin. Ik draag mijn multifunctionele pet met liefde en trots. Maar ik ben er ook heel eerlijk over als ik zeg dat het enorm veel energie kost. Iets waar ik de laatste jaren sowieso teveel van heb moeten inleveren. Dagelijks over je grenzen gaan heeft helaas grote gevolgen. Ongeacht hoe je je voelt, je verantwoordelijkheden wachten op je. Tot je in een vicieuze cirkel beland waar je moeilijk uit komt. Ik weet hier alles van. Daarom besloot ik de knop om te gooien en mijn gewoontes te laten varen. In ruil daarvoor kies ik voor nieuwe gewoontes. Dingen die mij op lange termijn meer opleveren waardoor ik niet alleen meer kan genieten van mijn gezin en het goede leven maar ook makkelijker alle ballen hoog houd. In een gehaaste maatschappelijk als deze wordt het met de dag duidelijker hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Kun je je vinden in mijn verhaal, lees dan gauw verder. Mijn ervaring kan ook jou extra energie opleveren. Zou dat niet fijn zijn?

Leestip!

Ruim 100 Gezonde gewoontes die het leven leuker maken (en geluk beïnvloeden)

Als ondersteuning bij mijn gezondere leefstijl drink ik Tastea Energy Boost thee. Een aantal jaar geleden maakte ik kennis met Tastea en de 30 dagen detox thee. Een zeer prettige ervaring waar ik om gezondheidsredenen niet alles uit kon halen. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat je met gezondheidsklachten hier niet volledig op kunt leunen. Het is echter ideaal als ondersteuning bij een gezonde leefstijl. Dat maakt deze energy booster de perfecte aanvulling voor mij. Ik heb mijn eetgewoontes volledig veranderd en ik sport twee keer per week met behulp van een personal trainer. Iets wat een paar maanden geleden een illusie was gezien mijn energie, is nu mijn werkelijkheid. Hoe Energy Boost Thee van Tastea hier bij past, waarom jij dit ook wilt en hoe het precies werkt? Ik leg het je allemaal haarfijn uit in dit artkel.

Tastea Energy Boost Thee MamaPlaneet.nl

Tastea Energy Boost Thee

In de loop der jaren is ons eet- en leefstijl enorm veranderd. Samen met het gehaaste leven en de gestegen levensstandaard brengen veel stress met zich mee. Ik word mij steeds bewuster van de welvaartsziekten. Hierdoor let ik steeds meer op ingrediënten in de producten die ik gebruik. Daarom nam ik ook Energy Boost van Tastea onder de loep.

Ingrediënten

Mate Green – Wist je dat ze in Zuid-Amerika meer mate drinken dan koffie? Dit komt onder andere door de geneeskracht van deze plant. Het helpt het centrale zenuwstelsel te versterken waardoor we op een geheel natuurlijke wijze meer energie krijgen van binnenuit. Van ouds wordt mate ook als een plantaardig geneesmiddel gebruikt tegen onder andere depressie, concentratieproblemen, slechte geheugen en mentale en geestelijke vermoeidheid. Verder helpt mate omgaan met stress, het bevordert je slaap en verbetert je humeur.

Groene rooibos – Hoewel rode rooibos bomvol antioxidanten zit, bevat groene rooibos er nog meer. Door het onschadelijk maken van vrije radicalen helpen deze antioxidanten het lichaam beschermen tegen allerlei ziektes. Daarnaast heeft rooibos een positieve invloed op de bloeddruk, kan cholesterol in balans brengen en is cafeïnevrij, in tegenstelling tot bijvoorbeeld koffie, groene en zwarte thee.

Blauwe korenbloem – Blauwe korenbloem heeft een bloedzuiverende werking. Wegens zijn geneeskracht wordt het gebruikt als slijmdrijvend middel bij koorts, reumatische aandoeningen zoals reumatoïde artritis, menstruactieklachten en zelfs kanker.

Tastea Energie Boos Thee 100% natuurlijk ingedienten met uitleg MamaPlaneet.nl

Kaasjeskruid – Door de aanwezigheid van actieve stoffen werkt kaasjeskruid verzachtend op de maag- en darmslijvliezen maar ook die van de luchtwegen. Door de verschillende soorten slijmstoffen helpt het slijmvliezen sneller te genezen. Het wordt daarom ook veelal gebruikt bij griepverschijnselen, koorts, bronchitis, hoest, maar ook constipatie, preventief tegen maag- en darmzweren en meer.

Goudsbloem – Goudsbloemen hebben een fantastische invloed op je huid en haar. Je kunt het dan ook gebruiken tegen puistjes, rimpels en ouderdomsvlekken. Het bevordert ook je doorbloeding, voorkomt ontstekingen en helpt weefsel sneller herstellen. Hierdoor wordt goudsbloem ook vaak gebruikt bij wonden, blaren, luieruitslag, spataderen, psoriasis, wratten en zelfs zonnebrand.

Saffloerblaadjes – Dankzij de rijkdom aan werkende stoffen kan Saffloer nogal nuttig effect hebben op de gezondheid. Het werkt preventief tegen allerlei aandoeningen zoals psoriasis en kwaadaardige tumoren, het verbetert je bloedcirculatie en je hersenactiviteit, verhoogt je immuniteit en helpt bij afvallen. Saffloerolie die uit deze bloem kan worden gewonnen is goed bij hart- en vaatziekten, diabetes en eczeem.

Sinaasappelschil – Deze natuurlijke smaakstof wordt helaas door de meeste mensen weggegooid. Zonde en onnodig. Het zit namelijk vol vitamine A, B2, B3, B5, B6, B11 en C. Daarnaast bevat sinaasappelschil veel antioxidanten die je algehele gezondheid ten goede komen. Natuurlijk eet je niet zomaar een stukje schil, maar bewerkt kan het prima.

Stukjes sinaasappel – Dat Sinaasappelen rijk zijn aan vitamine C, dat wist je ongetwijfeld al. Wist je ook dat mede hierdoor het vrucht helpt het immuunsysteem te versterken, cholestorol op pijl te houden en de huid mooi en gezond houdt? Het is een krachtige antioxidant die je helpt griep te bestrijden, stress en depressieve gevoelens te verlichten en je spijsvertering bevordert.

Alle ingredienten van Tastea Energy Boost Thee (inclusief de natuurlijke smaakversterker) bij elkaar vormen samen een indrukwekkende lijst aan voedingstoffen en vitamines als Vitamine A, B, C, K, ijzer, magnesium, mangaan, kalium en meer.

Tastea Energy Boost Thee met Tastea theebeker MamaPlaneet.nl Energy Boost Thee van Tastea theeblend maken MamaPlaneet.nl

Mijn ervaring met Tastea Energie Boost Thee

Zodra ik het luxe blik (overigens heel geschikt voor hergebruik) open valt de kleurrijke theeblend op met zijn heerlijk fris en fruitige geur. Een cadeautje voor de zintuigen. Volgens de instructies op het blik moet ik 2,5 gram van de losse thee en 200 ml gekookt water in de Tastea theebeker schenken. Ik gebruik een maatlepel en beker om de juiste hoeveelheid te bepalen. Vervolgens duw ik het zeefje er goed in zodat t vast komt te zitten en laat het een paar minuten intrekken. Tenslotte draai ik de theebeker dicht met de deksel en mijn Energie Boost thee is good to go 😀

Naast alle hectiek in het gezinsleven en eigen bedrijf runnen is dit mijn rustmoment. Heerlijk! Tastea speelt daar handig op in door gezond en lekker te combineren. En daar maak ik op mijn beurt graag gebruik van. Ik geniet ervan bij het ontbijt, voor het sporten en ‘s avonds als de kinderen op bed liggen en ik na een lange dag op de bank mag ploffen. Ik neem het graag mee als ik op pad ga met de kinderen of voor mijn werk. In mijn maandelijkse periode drink ik de thee niet vaker maar maak het wel een tikkeltje sterker. Dat is dan weer een extra voordeel van losse thee. Super handig!

Overdag geeft Energy Boost mij een extra energie en in de avond helpt het mij ontspannen. Ik merk dat ik mede hierdoor ook dieper slaap en uitgeruster wakker word. Daarnaast smaakt de thee erg lekker en ruikt het heerlijk. Met al zijn voordelen en gemakken past het perfect bij mijn drukke leven en mijn wannabe healthy lifestyle. Ideaal!

Tastea Energy Boost Thee voor meer energie MamaPlaneet.nl
MamaPlaneet logo

Redactie

1 gedachte over “Mijn ervaring met Tastea Energy Boost Thee”

Plaats een reactie