Het beste voor je kleintje: Thule Urban glide 3: All-terrain kinderwagen

Wanneer je een baby verwacht is het uitzoeken van een kinderwagen een onverwacht grote klus. Er komen zoveel dingen bij kijken. Dingen die je niet altijd van tevoren kunt voorspellen. Op het gebied van veiligheid, comfort, gewicht en grootte, opvouwbaarheid, manoeuvreerbaarheid, duurzaamheid, eventuele extra functies en natuurlijk de prijs. Als toekomstige ouders wordt er van je verwacht dat je vragen beantwoordt waar je moeilijk vooraf over kunt beslissen. Hoe de kinderwagen bij je levensstijl past bijvoorbeeld. Ben je graag actief en van plan veel te gaan wandelen in de stad of op het plattegrond? Hoeveel opbergruimte heb je thuis ervoor en is het de bedoeling vaak ermee op reis te gaan met de auto? Welke functies zijn voor jou belangrijk voor je gemak en comfort? Wil je graag een exemplaar dat met een hand opgevouwen kan worden en opgetild bijvoorbeeld? Of vindt je extra ruimte voor de boodschappen en andere spullen belangrijk? Is deze stevig genoeg om het opgroeiende kind de komende jaren in te kunnen vervoeren? Wat is de reputatie van het merk op het gebied van veiligheid en duurzaamheid? Maar wat als je je keuzes later wilt aanpassen? Daar is vaak te weinig ruimte voor helaas. Terwijl het toch een grote investering is voor een product dat je in principe dagelijks gaat gebruiken. Al deze zaken maken het extra belangrijk de juiste keuze te  maken. Daarom komt Thule met een oplossing. De opvolger van de Thule Urban Glide 2: Thule Urban Glide 3.

De tekst gaat verder onder de video

YouTube player

Thule Urban Glide 3

Dat Thule een sterk Zweeds lifestyle merk met een behoorlijk hoge reputatie is, is inmiddels een feit dat je vast niet is ontgaan. Ze staan erom bekend hoogwaardige producten te maken die zowel functioneel als duurzaam zijn. Zoals de bijna niet kapot te krijgen reistassen en dakkoffers, maar ook fietsdragers en daktenten waar we zo verzot op zijn. Ook kinderwagens horen in dit rijtje thuis. Dat geldt voor het al iconische Thule Urban Glide 2 net als zijn verbeterde opvolger Thule Urban Glide 3. Wat dit uitgebreid geteste kindertransportmiddel zo bijzonder maakt? We zetten de eigenschappen voor je op een rij.

♦ Een strak ontwerp

♦ Gemaakt om op alle soorten ondergronden mee te rijden

♦ Lichtgewicht (11,9 kg)

♦ 16 inch wielen met luchtbanden voor superieure vering

♦ Met volledig draaibare voorwiel zodat je de kinderwagen in iedere gewenste richting kunt sturen (maar ook kunt vastzetten)

♦ Met de hand bedienbare draairem

♦ Ergonomische, verstelbare duwbeugel voor de ouders

♦ Ideaal voor de veelzijdige en actieve ouder

♦ Geschikt vanaf de geboorte tot en met de peutertijd (maximaal 22 kg)

♦ Ingebouwde beensteun

♦ Grote volledig bedekkende zonnekap met ventilatie

♦ Verstelbaar rugleuning

♦ Veilig en comfortabel zitje met eenvoudig verstelbare vijfpuntsgordel

♦ Reflecterende details op de kap en de wielen zorgen voor extra zichtbaarheid en veiligheid

♦ Een kijkvenster om tussendoor je kleine te checken is aanwezig

♦ Gemakkelijk te manoeuvreren (in de bochten en navigeren door drukke gebieden)

♦ Next level wendbaarheid (snel en responsief bewegen in verschillende omgevingen)

♦ Groot opbergruimte (tot 10 kg) met ritssluiting

♦ Kan met één hand worden opgevouwen

♦ Opgevouwen formaat: 88 x 58 x 31 cm

♦ Doorrijbreedte: 69 cm

♦ Materialen: Aluminium frame, stalen en nylon onderdelen en polyester hoes

♦ Beschikbaar in 3 kleuren: Mid-blue, black on black en nutria green

♦ Ook verkrijgbaar in vierwieloptie zowel als duo

Benieuwd hoe de Thule Urban Glide 3 kinderwagen jouw leven als ouder kan verrijken? Klik op een van de onderstaande foto’s voor meer informatie.

1450006 1450005

Fotocredits @Thule

 

 

 

 

 

 

 

Redactie

Plaats een reactie