Tiptoi De Warrige Weermachine van Ravensburger

Het interactieve speelgoed en leermaterialen zijn niet voor niets razend populair. Op een toffe manier leert het kind ook zonder jouw begeleiding. Wij ontvingen dit keer de Warrige Weermachine van Tiptoi. In dit artikel staat de uitgebreide review inclusief een toffe winactie waarbij je een Tiptoi Starterset kunt winnen.

De Warrige Weermachine

Nadat de Tiptoi Mijn grote Wereldatlas Starterset veel indruk maakte op onze kleuter, werd het tijd voor een uitbreiding. Met De Warrige Weermachine leert het kind op een hele leuke manier alles rondom het weer, klimaat en de seizoenen.

verpakking Tiptoi starterset mijn grote wereldatlas

De verpakking en inhoud

Een superleuke verpakking met een nog kleurrijkere inhoud. In de doos vind je naast een uitgebreide handleiding ook het volgende:

♦ Het spelbord bestaand uit 2 delen die je als een puzzel in elkaar zet
♦ 4 spelersfiches
♦ 12 cd-speelfiches
♦ 1 afstandbediening met schuif bestaand uit 5 delen
♦ 1 beker
♦ 4 schijven
♦ 4 draaischijven
♦ 10 drukknopen

Voor je begint

Voor je daadwerkelijk start met spelen, moeten de geleverde onderdelen volgens de instructies in elkaar worden gezet. Daarnaast is het belangrijk om de audiobestanden op de stift te downloaden via de Tiptoi Manager op de computer. Deze is niet bijgeleverd, net als de pen. Wanneer je een starterset in huis hebt, is de Warrige Weermachine een fantastische tip als uitbreiding. Anders is de stift apart verkrijgbaar.

inhoud doos de warrige weermachine van Tiptoi Ravensburger inhoud doos de warrige weermachine tiptoi
de warrige weermachine spelonderdelen in elkaar zetten De verpakking inclusief inhoud Tiptoi De Warrige Weermachine met de stift

Het spel

Binnen 7 speelrondes dien je minimaal 11 opgaven opgelost te hebben om het spel te winnen. Dat doe je door professor Mooiweertje te helpen de weermachine met kennis te vullen door het beantwoorden van vragen en oplossen van opgaven. Heb je gewonnen? Dan mag je de weermachine starten.

Aan het begin van elke ronde wordt er een thema gekozen (afhankelijk van de moeilijkheidsgraad). Bij elk goed antwoord mag je 2 cd fiches in het controlepaneel schuiven waardoor de status van kleur verandert. Staat de status op groen dan is het tijd om de Warrige Weermachine te starten. De opdrachten die binnen de verschillende thema’s te vinden zijn:

♦ Klimaatzones – De juiste klimaat bij de juiste dieren en mensen zoeken, dierenraadsels oplossen
♦ Jaargetijden – Welke seizoenen zijn er, welke maanden horen erbij en wat kan je in dit seizoen doen
♦ Weersverwachting – Het weerbericht lezen, de vakantielanden op de wereldkaart aanwijzen
♦ Neerslag – Welke soort neerslag is het?
♦ Wolken – Zoek de beschreven wolkenvorm
♦ Wind – Leer alles over de windkracht door ernaar te luisteren, zelf in te stellen en meer
♦ Kleding – Bij het weer passende kleding, je koffer inpakken voor een weekend weg
♦ Extreem weer – Zoek het extreme weer dat wordt beschreven

professor Mooiweertje van De Warrige Weermachine Tiptoi Ravensburger de draaischijven spelbord rondom het weer

Wat wij ervan vonden?

Samen hebben we het spel eerst in elkaar gezet. Daarna mocht de kleuter papa helpen met de stift klaarmaken voor het spel. De eerste keer mocht ze het spel met papa spelen. Dat vond ze te gek. De ene vraag vond ze wat lastiger dan de andere, maar draaien aan de draaischijven, luisteren naar professor Mooiweertje en bij elk goed antwoord de cd-fiches in het controlepaneel schuiven deed haar stralen. Vastberaden het spel uit te spelen deed ze, naarmate het spel vorderde, ook meer haar best beter te luisteren naar de instructies. De volgende ochtend vroeg ze tijdens tandenpoetsen of ze De Warrige Weermachine weer mocht spelen. Het leuke aan dit spel is dat het elke keer anders is. Juist dat zorgt voor voldoende uitdaging en blijft het keer op keer leuk. Een ontzettend leuke tip als uitbreiding op de starterset van Tiptoi.

Winactie

In samenwerking met Ravensburger mag ik iemand blij maken met een Tiptoi Mijn grote Wereldatlas Starterset ter waarde van €44,99.

Hoe doe je mee?

♥ Laat hieronder een reactie achter van minimaal 30 woorden en vertel mij waarom jij, als trouwe lezer van MamaPlaneet, moet winnen.

Wereldatlas met stift van Tiptoi Ravensburger wereldkaart, de stift van Tiptoi Ravensburger

Hoe lang duurt de winactie?

Meedoen kan tot en met 31 oktober. Op 1 november krijgen alle winnaars van mij een email (zorg er dus voor dat je met een geldige emailadres meedoet) en 48 uur de tijd om de gegevens door te geven. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn disclaimer.

Vergeet niet ook met de andere winacties mee te doen.

#1 Win Wilkinson Intuition f.a.b

#2 Win 4 mixen van Muesli Lima

#3 Win Washimals

#4 Win Entree Billy Bird voor het hele gezin

#5 Win vrijkaarten Sinterklaas en de vlucht door de lucht

#6 Win Little Love – Zoë gaat op het potje

#7 Win TipToi Mijn Grote Wereldatlas van Ravensburger

#8 Win Num Noms Snackables Silly Shakes Maker speelset

#9 Win €50 tegoed voor een kinderfeestje met een zelfgekozen thema

PicsArt 09 05 06.47.52

Sandra

55 gedachten over “Tiptoi De Warrige Weermachine van Ravensburger”

 1. Omdat het ons erg leuk en goed lijkt voor onze peuter met gedrags en ontwikkelings problemen. Als ze actief dingen kan doen leert ze beter en sneller dus darum👌🏻

  Beantwoorden
 2. De wereldatlas zou te gek zijn voor Evi (6)! Ze is helemaal fan van Tiptoi en een beetje uitgekeken op de spellen die ze al heeft. De wereldatlas staat bovenaan haar lijstje! Kleine broertje Jurre van bijna 2 speelt op zijn eigen manier ook al mee dus de wereldatlas komt de komende jaren zeker nog van pas bij ons.

  Beantwoorden
 3. Mijn zoontje heeft TipToi op zijn lijstje voor Sinterklaas gezet. Hij wou graag iets waar hij kon van leren maar door het zelf te doen en proberen en ik denk dat hij hiermee dan wel een erg goede keuze maakte. Hij is zo leergierig en dat kan ik alleen maar aanmoedigen. Winnen zou hij helemaal geweldig vinden!

  Beantwoorden
 4. Ik zou dit heel graag winnen voor mijn kinderen, wij hebben nog niks van TipToi doch lezen we hier heel veel positiefs over. En mij lijkt deze starterset de ideale manier om persoonlijk kennis te maken met TipToi

  Beantwoorden
 5. Wat een leuke winactie! Tiptoi staat al een tijdje op mijn verlanglijstje voor mijn nieuwsgierige oudste zoon en ik denk dat ik hem hier een groot plezier mee doe. Mezelf trouwens ook, want soms zijn zijn vragen echte nadenkers.

  Beantwoorden
 6. Lieve Mama Planeet,

  Van Harte gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je inspirerende website! Het is altijd fijn om even bij jou een kijkje te nemen. Iets met het zitten op dezelfde golflengte!

  Graag ding ik mee met deze gave winactie voor onze zoon Daniël. Hij zit inmiddels in groep 4 en met de dag wordt de wereld stukjes groter voor hem!
  Wat zou het mooi zijn wanneer hij spelenderwijs via het educatieve, interactieve Tiptoi spel zijn topografische kennis (continenten, wereldzeeën en hoofdsteden) kan uitbreiden.
  Ik vermoed dat zoon-lief, mócht hij in de prijzen vallen, dit Ravensburger spel dan graag zou willen uitbreiden (met hulp van de Sint) met bijvoorbeeld de werldbol.
  Stiekem lijkt het mij, als moeder van… ook een heel gave manier om míjn topografische kennis op te vijzelen! Fingers crossed! <3

  Beantwoorden
 7. Mijn dochter Mara heeft de tiptoi op haar wensenlijst staan! Zo leuk, en al die uitbreidingen zijn ook super leuk en leerzaam….De wereldatlas spreekt haar ook erg aan omdat ze steeds meer over de wereld wil weten en ook steeds meer kindjes op school krijgt uit andere landen. Ze vraagt me dagelijks waar deze landen liggen en hoe het er daar eruit ziet.
  Ik weet zeker dat het hier enorm populair zal zijn in huis en veel mee gespeeld zal worden.

  Beantwoorden
 8. Ik maak graag kans op dit startersset Wereldatlas van Tiptoi voor mijn dochter. Zij heeft sinds kort belangstelling voor de wereld, waar wij wonen en waar anderen. Gisteren was er nog iets over een Afrikaans land op tv en toen vroeg ze, waar ligt Afrika dan. Zo’n tiptoi set is natuurlijk niet alleen leuk maar ook leerzaam.

  Beantwoorden
 9. Wat leuk! Even kleine teleurstelling onder het lezen omdat het spel de weermachine zonder pen is maar even doorlezen en zie dat je een starterset met pen mag weggeven! Ik doe heel graag mee voor mijn kleine nieuwsgierige ontdekkers!

  Beantwoorden
 10. Wat een super coole actie! Ik doe heel graag mee voor een regenachtige spellenmiddag met mijn dochter hihi..
  We zijn inmiddels helemaal gek op spelletjes 😊

  Facebook: An Na

  Beantwoorden
 11. Aaaaaah 😍 hebben hebben hebben! Wat een gaaf spel. Dit gaat niet alleen mn kind heel leuk vinden maar mama ook! Lekker samen spelen en leren 🤞😊 ik ga ontzettend hard duimen om deze te winnen! Fingers crossed!

  Beantwoorden
 12. Omdat onze tweeling dol is op nieuwe dingen leren zoals waar landen liggen maar ook wie er wonen. En ze zijn momenteel in de ban van vulkanen 🙂

  Beantwoorden
 13. Super leuk! Mijn kids vinden beide Tiptoi er leuk om te doen (en ik erg leerzaam). We hebben al verschillende tiptoi onderdelen, maar deze niet. Lijkt mee een leuke toevoeging aan onze collectie!

  Beantwoorden
 14. DIt zou ik super vinden om te winnen. We hebben het boek de boerderij helemaal uit en we zijn nodig toe aan nieuw materiaal! Ons meisje is heel nieuwsgierig en aangezien papa regelmatig reist is het leuk om te bekijken waar alles in de wereld ligt.
  Duimen dus maar!!!

  Beantwoorden
 15. Wat l druk een spel van tiptop die kenden wij nog niet. Voor onze oudste dochter van 7 jaren geleden een basisset gekocht…ze heeft er nooit naar omgekeken. Onze jongste dochter…net 4 pakt 2 weken geleden de pen en het boek en wil niet anders meer. We zouden dit spel graag winnen. Misschien dat we ook de oudste enthousiast kunnen krijgen. Aan het onderwerp zal het niet liggen gezien het in Nederland iedere dag weer ander weer is. Een veel besproken onderwerp het weer daar wil je toch ook over kunnen mee praten. Hoe oud je ook bent

  Beantwoorden
 16. Onze Senne is zeer leergierig en wil graag de wereld ontdekken. Hij heeft al jaren een reuze atlas waar hij heel trouw alles in opzoekt en hij zou heel graag een wereldkaart op zijn kamer aan de muur willen. Oma die reist de laatste paar jaren veel (geweldig om te zien hoe zij nu weer kan genieten) en ook daarvan wil hij graag alles weten! In de drukke decembermaand is hij ook nog eens jarig en hoe gaaf zou het zijn om hem met deze startersset te mogen verrassen. Kan hij zijn eigen reis om de wereld maken en zo kennis maken met de continenten, de hoofdsteden en de mensen die er wonen met hun bijbehorende culturen. Mooi om te lezen dat Tiptoi hiermee in zijn behoefte kan voorzien en ik weet 100% zeker dat wij hier ook nog wat van leren.

  Beantwoorden
 17. Wat een gave win actie voor kinderen. Ik doe dus graag mee voor onze zoon en dochter. Kunnen ze samen leren en plezier maken. Natuurlijk samen met papa of mama.

  Beantwoorden
 18. Oei, dit lijkt me hartstikke leuk, kende het al wel van zien op tv;)
  Ik denk dat mijn leergierig mannetje er wel raad mee weet en echt iets voor hem is, uitdagend en leren, ideaal dus…
  Dus voor mijn 5jarige ga ik een gokje wagen😉

  Beantwoorden
 19. Mijn dochter (6) is heel leergierig en wil alles weten over de wereld. Dit komt ook doordat haar tante( mijn zusje) in het buitenland woont. Ze vraagt steeds waar woont tante Aimee dan. Met deze tiptoi zou daar wat meer inzicht kunnen krijgen. Hij staat dus ook op haar wensen lijst voor de Sint. Wij gaan duimen voor haar!.

  Beantwoorden
 20. Wat een fijne en duidelijke uitleg over tip toi!
  Wij dien heel graag mee met deze win actie. Als we winnen dat is dit het perfecte cadeautje voor ons neefje! We gaan duimen 🤞🤞🤞

  Beantwoorden
 21. Wij houden van tiptoi
  En zouden dit dan ook super leuk vinden te winnen

  Het is super leerzaam en mooi gemaakt dat zouden wij wel kunnen gebruiken in ons huis uren speel plezier

  Beantwoorden
 22. Hier ben ik zelf ook erg nieuwsgierig naar! Lijkt me echt leuk en vooral leerzaam voor mijn zoontje. Hij krijgt steeds meer interesse in de wereld en verschillende landen. En zo’n pratende pen is natuurlijk ook erg leuk en uitdagend. Een erg leuk cadeau voor 5 december lijkt me!

  Beantwoorden
 23. Wauw wat een te gekke actie… Onze 2 jongste kanjers zijn gek van tip toi en zijn beide heel erg leergierig. Hoe tof zou het zijn als ze deze kunnen gaan spelen en nieuwe dingen kunnen leren. Jongens blij en mama blij, want deze kan nog samen gedaan worden ook.

  Beantwoorden
 24. Wouw daar maak ik heel graag een kans op voor mijn zoon van 5 jaar hij toont steeds meer interesse in nieuwe dingen leren en ontdekken en deze tiptoi starterset lijkt me een geweldige ondersteuning voor hem en zijn zus van 7 om nieuwe dingen te ondekken!
  Hard duimen

  Beantwoorden
 25. De sint had vorige jaar vette pech,
  waaide ineens zijn mijter weg.
  Maar ook de pakjes vlogen door de lucht,
  en daardoor gingen de pieten op de vlucht.
  Bas en Robin waren best teleurgesteld in de sint,
  dat alles in de soep liep, alleen maar door de wind.
  Er was zelfs code Oranje,
  dus sinterklaas zat gauw weer in Spanje.
  Daarom hopen we deze Tiptoi te winnen,
  dan blijven wij lekker binnen.
  Dan gaan wij de sint leren over het weer,
  of het zonnig wordt of gaat de wind te keer?!
  Welke kleding moeten sint en piet gaan dragen,
  en moeten de pieten sjalen om of toch gewoon de kragen?!
  Sint en piet zijn (als we Tiptoi zouden winnen) dan goed voorbereid,
  en alle pakjes zijn deze keer op tijd.
  Hopelijk verandert deze 5 december het weer,
  en hebben wij op pakjesavond een gezellige sfeer !

  Beantwoorden
 26. Mijn dochter speelt veel met tiptoi. Daar ben ik zelf ook erg blij mee aangezien de verschillende onderdelen erg leerzaam zijn. De grote wereld atlas heeft ze nog niet. Waardoor dit een zeer leuke aanvulling zal zijn! Wij duimen 🍀.

  Beantwoorden
 27. heel educatief en enorm leerzaam voor mijn kleinkindje, zijn beide ouders en natuurlijk ook boeiend voor opa en oma om samen met ons kleinkindje hier mee bezig te zijn

  Beantwoorden
 28. Weer zo’n super leuke winactie van mamaplaneet. Altijd handig om te lezen wat de ervaring ergens mee is. Onze kids hebben tiptoi bij een vriendje gezien en wil er nu dolgraag zelf 1. Staat al op zijn decemberlijstje!

  Beantwoorden
 29. Wat een super leuke winactie.
  Mijn zoontje vind het super leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Hij is vooral van de natuur en landen erg onder de indruk en wil alles dan ook weten hierover. Samen met mamma kunnen we samen de tiptoi ontdekken. Veel beter dan de iPad toch!

  Beantwoorden
 30. oohh dat zou onze Yoeri geweldig vinden, hij is zo’n leergierig mannetje (6jaar) lezen, rekenen, niks is hem teveel, hij heeft nu vakantie en vraagt mij steeds of ik sommen voor hem wil maken, of hij mij voor mag lezen, want hij vindt het zo jammer dat hij niet naar school kan.. hier kan ik hem nog bij helpen maar als het strax over de wereld gaat, dan vindt mama ook de tiptoi stiekem wel handig🤣

  Beantwoorden
 31. Dit lijkt mij echt zo leuk voor onze nieuwsgierige en leergierige kinderen. Afgelopen kinderverjaardag van onze kleuter zouden we tiptoi geven. Tweedehands via marktplaats gekocht. Maar helaas een miskoop. Het cadeau belandde in de kliko en niet tussen de cadeaus. Zou een feest zijn om nu wel een goede tiptoi te mogen ontvangen 😊

  Beantwoorden
 32. Wauw, deze staat al zo lang op mijn verlanglijstje voor onze kids, maar de portemonnee heeft het nog nooit toegelaten om deze in huis te halen. Hoe tof zou het zijn als we deze 5 december in de zak zouden vinden?!?!

  Beantwoorden
 33. Als eerst gefeliciteerd, met 2 jaar mama planeet ❤️

  Waarom wij deze ontzettend graag zouden willen winnen is omdat onze jongste dol is op wereldkaarten, landen, planeten, zee, rivieren enz. Onlangs hebben we ervaren dat de tiptoi voor hem ook hoorbaar is.
  Wat zou onze Senn hier blij mee zijn ❤️

  Beantwoorden
 34. Mijn dochter heeft het spel ‘mijn lichaam’ maar helaas is onze pen kapot gegaan. Het zou geweldig zijn om de startersset te mogen winnen. Mijn dochter wil graag wat leren over de wereld en het spel wat we al hebben kunnen we dan ook mooi weer doen.

  Beantwoorden
 35. Wat een leuke actie! Ik was nog geen trouwe lezer maar heb al een aantal interessante artikelen gezien! Deze starterset zou ik graag voor onze oudste zoon Gijs willen winnen. Hij wordt 6 in januari en zit nu in groep 2. Leergierig en enthousiast met nieuwe spellen. Met een klein broertje van net een jaar moet mama haar aandacht verdelen dus lijkt mij ideaal dat hij het ook zelf kan doen

  Beantwoorden
 36. Als trouwe lezer doe ik graag mee. Ik hou van stimuLEREN en Tiptoi sluit daar helemaal bij aan. Interactief spelenderwijs leren / bezig zijn. Wat is dat gaaf!
  En geen computer nodig!
  Kan ook prima mee op reis! Ik ben voor!!!

  Beantwoorden
 37. Kort geleden een speelgoedboek gekregen van een groot speelgoedconcern. Tot mijn verbazing geen Tiptoi te vinden. Dat begrijp ik niet. Het halve boek staat vol met vecht/super held figuren, dat dan weer wel. Als moeder van 2 kinderen wil ik graag dat mijn kinderen leren hoe de maatschappij in elkaar zit, hoe ze kunnen opkomen voor zichzelf, hoe ze hun eigen held kunnen zijn. Niet één of andere vechtmachine of niet één of andere superheld. Ik word heel blij van speelgoed als Tiptoi: op een verantwoorde manier spelen! Zoonlief krijgt als die oude man weer in het land komt ook een deel van Tiptoi. Het deel over de wereld lijkt me heel leuk en leerzaam. En ik geef m’n kind liever dit soort speelgoed 😀

  Beantwoorden
 38. Ik doe graag mee met deze winactie! Naast dat dit spel educatief is, lijkt het onze kiddies erg leuk om te spelen. The Englisch detective is ook zo leuk! Nu de donkere dagen aankomen is het ook meer spelletjestijd. Ik doe dus graag mee!

  Beantwoorden
 39. Dit is zo’n leuk leerzaam speelgoed! Ik heb dit al wel eens voorbij zien komen bij mijn zus. Zij hebben er allerlei boeken, spellen en zelf losse dieren van! Ik doe mee voor mijn zoontje, ik zal het nog wel even weg moeten leggen want hij zal er nog iets te klein voor zijn maar toch doe ik mee omdat ik het zo onwijs gaaf vind!

  Beantwoorden
 40. Mijn zoon van 5 is erg nieuwsgierig naar de wereld, ook omdat zijn opa een paar keer per jaar een verre reis maakt. Met dit spel kan hij alles leren over het continent waar opa naar toe gaat of is. En het staat hoog op het sinterklaaslijstje

  Beantwoorden
 41. Ik heb nog nooit van dit spel gehoord, maar het lijkt me een heel leuk en leerzaam spel. Niet alleen voor de kinderen maar voor heel het gezin! Ik doe dus graag mee om gezellig met vies weer binnen te zitten en dit leuke, leerzame spel te spelen!

  Beantwoorden
 42. wat een leuke actie. Hier 4 kinderen in huis met de basisschoolleeftijd. onze 2de zoon is ons zorgenkindje maar een topmannetje hoor. zo heeft hij met leren alles visueel nodig want hij is een beelddenker en dit zou daarbij wel super passen denk ik. Ik twijfel al een tijd om het aan te schaffen maar ja het is niet zo heel goedkoop…. dus nu ga ik duimen…

  Beantwoorden
 43. Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn 3 💙💙💙!
  Zijn helemaal gek van weetjes dus dit boek zouden ze te gek vinden. Leren over continenten, zeeën, dieren, landschappen, landen en hoofdsteden is iets wat ze enorm interesseert! En als ze er genoeg mee gespeeld hebben, kan ik hem mooi meenemen naar school, want ook voor de kinderen in mijn klas zal dit erg leerzaam zijn ❤️

  Beantwoorden
 44. Mijn dochter heeft ontzettend veel interesse in de wereld; ze vraagt vaak waar een land ligt en welke dieren daar wonen bijvoorbeeld. Wanneer we in de dierentuin zijn, kan ik dit gelukkig vaak aanwijzen op het bord dat bij het verblijf staat 😀 Ik denk dat deze TipToi helemaal een schot in de roos gaat zijn om haar interesse aan te wakkeren en haar vragen bevredigend te beantwoorden!

  Beantwoorden
 45. Mama, Waarom, Waarom, Waarom… Omdat ik als mama ook niet op elke vraag van mijn kindjes een antwoord weet. Maar wat ik wel zeker weet is dat zowel mijn 8-jarige als mijn 5-jarige heel veel kan leren van deze TipToi-set. En ikzelf als mama ook, want aardrijkskunde is nooit mijn beste schoolvak geweest…

  Beantwoorden
 46. Wat geweldig leuk is Tiptoi van Ravensburger.
  Deze warrige Weermachine , daar wordt mijn kleinzoon vast heel blij van.
  Tiptoi heeft hij dit jaar op zijn lijstje staan, bij ons.
  Zou leuk zijn als hij dit onder de Kerstboom vindt, bij ons.
  Wij vieren Kerst altijd heel uitgebreid met kadootjes onder de boom, alleen voor de kleinkinderen.
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee.

  Beantwoorden
 47. Al heel vaak hebben we in de winkel bij het vak van tiptoi gestaan…. er is zo ontzettend veel van dat ik nog niet goed weet waar we gaan beginnen… Dit is dan letterlijk en figuurlijk een starterset voor ons… de wereldbol staat ook zeker nog op het lijstje…maar laten we eerst eens een begin maken… en wie weet wel met deze gave set..

  Beantwoorden
 48. Mijn dochter Daphne heeft 3 sets gekregen voor haar verjaardag…iets met magisch lezen, Engels en iets met paarden … nu moet ik nog iemand vinden die het even installeert op de computer, want ik wist van tevoren niet dat dat moest…..(en ik ben echt een doos als het op dat soort dingen aankomt).
  Als we deze set dan erbij winnen, kan mijn slachtoffer in 1x door en alles gebruiksklaar maken voor ons leergierige meisje 😂….

  Beantwoorden
 49. Wat een leerzame verwennerij, hopelijk maakt MamaPlaneet mijn kids met deze geweldige Atlas dol blij. Mijn kids zijn onwijs leergierig en dol op ontdekken, en uren (ontdek) plezier gegarandeerd.

  Beantwoorden

Plaats een reactie