Veel afvallen zonder operatie | 3 dames delen hun ervaring

Maar liefst 3 indrukwekkende verhalen van dames die zonder begeleiding of operaties een aanzienlijk aantal kilo’s wisten af te vallen. Inclusief vóór en na foto’s. Afvallen zonder operaties doe je zo! Laat je inspireren!

Veel afvallen zonder operatie

In 8 maanden 46 kilo afgevallen

Patrycia woog op een gegeven moment 144 kilogram. Pas op het moment dat haar gezondheid en daarmee haar leven in gevaar kwam, kon Patrycia de knop omdraaien. Op het moment dat zij begreep hoe belangrijk het is om af te vallen, ging Patrycia er ook voor. Zonder artsen, diëtisten of operaties. Klein beetje koppig maar ook een volhouder en doorzetter. Waar een wil is, is er ook een weg. Patrycia is daar een bewijs van. Haar verhaal inspireert tot op de bot. Jij kan dit ook! Klik op de titel in het paars om haar verhaal te lezen.

vrouw van middelbare leeftijd viel op eigen kracht meer dan 40 kg af zonder operatie

In een jaar tijd halveerde ik mijn gewicht

Er zijn maar weinig vrouwen die na kinderen krijgen er net zo geweldig uitzien als ervoor. Er zijn wel vrouwen die hier best ongelukkig van kunnen worden. Denise is daar één van. De grote gewichtsschommelingen maakten haar onzeker. Trots op haar gezin en ongelukkig over wat ze in de spiegel ziet. Ze besloot voorzichtig haar doelen, stap voor stap, bij te stellen om zo haar streefgewicht te bereiken. Het resultaat? Een prachtige vrouw die op eigen kracht haar gewicht halveerde. Klik op de titel in het paars om haar verhaal te lezen.

moeder viel in een jaar tijd de helft van gewicht af zonder operaties

Ruim 70 kg kwijt zonder operatie

Wanneer een emotie-eter in depressie valt is overgewicht vaak een gevolg helaas.  Zo ook bij Patricia. Vastberaden om hier uit te komen en beter te worden, voor haar gezin en haarzelf, begon Patricia koolhydraatarm te eten. Zonder persoonlijke begeleiding of echte kennis over deze nieuwe leefstijl. Gaandeweg leert men. Zo ook deze dame die in een korte tijd maar liefst 70 kilogram wist af te vallen. Wat een geweldig voorbeeld! Klik op de titel in het paars om haar verhaal te lezen.

70 kg afgevallen zonder operatie door koolhydraatarm eten
Wist jij ook veel af te vallen zonder operaties en wil je met je verhaal anderen inspireren?
Meld je dan aan via Je verhaal insturen

voeten op weegschaal tijdens afvallen zonder operatie

Sandra

8 gedachten over “Veel afvallen zonder operatie | 3 dames delen hun ervaring”

Plaats een reactie