Videoland | 6 leukste vrouwen series

De lange werkdagen, kinderen opvoeden, het huishouden, relaties onderhouden. We zijn er maar druk mee. Hoe fijn is het om na een drukke dag op de bank te ploffen. Lekker met de beentjes omhoog, onder een dekentje te ontspannen met een vrouwen serie. Ik heb de 6 leukste vrouwen series op Videoland voor je op een rij gezet. Enjoy!

Younger

De 40-jarige Liza wil na 16 jaar thuismoeder te zijn geweest weer aan het werk in de uitgeverswereld. Een baan vinden lukt haar alleen niet. Op advies van haar beste vriendin, bij wie Liza woont sinds de scheiding, besluit ze te liegen over haar leeftijd. Als 26-jarige krijgt zij de baan die haar leven op de kop zet. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Dat overkomt ook Liza. Steeds meer mensen komen achter de waarheid die zij zo graag geheim wilt houden. Als 26-jarige moet Liza in begin even wennen dat ze zich ook zo moet gedragen, maar dat gaat haar steeds beter af. Vriendschap, liefde, sex en humor. Een heerlijke serie om bij te ontspannen.

Devious maids

De serie draait om 4 Latijns-Amerikaanse vrouwen die als dienstmeisjes werken bij steenrijke mensen in Beverly Hills. Daar horen de meest bizarre situaties bij, een heleboel sexappeal, roddels, wraakacties en talloze humoristische momenten. Marisol wil in het eerste seizoen de moordenaar van huishoudster Flora vinden om haar zoon te helpen, Carmen zet alles op alles om door te breken in de muziekwereld, Rosie probeert haar zoon naar de Verenigde Staten te halen en Zoila is vooral bezig om haar tienerdochter te behouden van de fouten die zij maakte.

Winners & Losers

Een van de destijds knapste meisjes van de school organiseert de schoolreünie en nodigt iedereen uit, ook de ‘losers’ van toen. De 4 dames krijgen het Spaans benauwd bij het zien van de uitnodiging . Veel herinneringen komen naar boven. Daarnaast zijn deze dames niet trots op wie ze vandaag de dag zijn. Ze twijfelen dan ook om te gaan. Uiteindelijk gaan ze naar deze reünie en komen erachter dat zij zeker geen losers meer zijn. De serie bestaat uit 5 seizoenen vol levenslessen en vermaak.

The Handmaid’s Tale

Zowel seizoen 1 als 2 van deze 8 Emmy’s winnende dramaserie staat op Videoland. De serie is een boekverfilming van schrijfster Margaret Atwood. In de vreselijke wereld waarin vruchtbare vrouwen onder dwang als dienstmeisjes werken die bevrucht worden met als doel om het geboortecijfer te zien stijgen, absoluut geen eigen mening mogen hebben en de meest vreselijke dingen meemaken. Is Offred slim en sterk genoeg om de regels te volgen in de hoop ooit haar dochter terug te kunnen zien.

Beauty & The Beast

Tijdens een gruwelijke avond werd de moeder van Catherine vermoord in haar bijzijn. Zij werd door een ‘beest’ gered. Dat laatste wordt door niemand geloofd waardoor Cat er haar levensmissie van maakt. Ze wilt erachter komen waarom en door wie haar moeder gedood werd. En wie haar gered heeft. Na jaren komt ze oog in oog te staan met dit beest. Deze mysterieuze man, Vincent is al jaren op de vlucht, maar probeert Cat op afstand te beschermen, wetend dat zij de dochter is van de vrouw wie zijn leven ooit redde. In deze 4 seizoenen durende serie krijgen Catherine en Vincent een relatie, maken een heleboel levensgevaarlijke avonturen mee en verrichten talloze heldendaden.

Revenge

Emily’s vader overleed in de gevangenis. Na zijn dood keert zij terug naar de plek waar ze als kind woonde met haar vader. Niet zozeer om oude herinneringen op te halen maar om wraak te nemen voor haar onschuldige vader. Wraak op alle mensen die haar vader hebben bedrogen en verraden. Ze neemt een andere identiteit aan en meng zich in met het echtpaar dat haar vader’s leven verwoestte. Ze krijgt een relatie met hun zoon, maar hij blijkt heel anders te zijn dan zijn ouders waardoor Emily haar plan moet aanpassen.

Wat is jouw favoriete vrouwen serie?

Netflix versus Videoland versus Amazon Prime Video

Netflix documentaire | Babies behind bars

Zien op Netflix | De beste programma’s over opruimen

Zien op Netflix | Netflix documentaire What The Health

Bingewatchen - De leukste vrouwen series op Videoland

Sandra

4 gedachten over “Videoland | 6 leukste vrouwen series”

  1. Hoi hoi,
    Die laatste 2 heb ik nog niet gezien. Staan wel in mijn kijkwijzer! Ik wacht op nieuwe seizoenen van de Fosters #ZUCHT. Ze staan er helemaal niet meer tussen volgens mij!

    Groetjes Claudia!

    Beantwoorden

Plaats een reactie