WINactie | 4 kaartjes voor de première van Ted en het geheim van koning Midas

Ted en de schat van de mummie was de eerste film die mijn gezin en ik zagen van deze Spaanse Indiana Jones. Binnenkort komt er een nieuwe avonturenfilm van de lichtelijk klunzige held namelijk Ted en het geheim van koning Midas. En jij maakt kans op 4 kaartjes voor de Nederlandse première.

Waar gaat de film over?

Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen.

De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Bieber de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden. Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden… maar ook nieuwe vijanden!

Wie zijn betrokken bij de Nederlands gesproken versie?

De stemmen zijn ingesproken door Jan Kooijman (Ted), bekend van onder andere So You Think You Can Dance en Goede tijden, slechte tijden. De stem van Sara is ingesproken door Yvonne Coldeweijer die je wellicht kent als Keet! en het gezicht van Telekids. Tiffany klinkt als Pip Pellens die we onder andere kennen als Wiet uit Goede tijden, slechte tijden. Charly Luske, bekend van onder meer The Voice of Holland, heeft de stem van Rackham ingesproken. Murth Mossel, ook wel bekend als Man-o-Script mag de Schurk spelen. Ferry Doedens, die de collega van Ted vertolkt, kent Nederland als Lucas Sanders in Goede tijden, slechte tijden.

Wat heel leuk om te vertellen is dat al deze sterren bij de première aanwezig zijn die jij ook kan bijwonen. Hoe cool is dat?

Winactie

Vanaf 14 februari draait Ted en het geheim van koning Midas in de bioscopen maar op zondag, 11 februari vindt de Nederlandse première plaats in Amsterdam. En jij kan erbij zijn. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op 4 kaartjes voor deze première is:

¹ Deel dit bericht (openbaar) op Facebook en tag MamaPlaneet erin.
² Laat mij weten dat je meedoet met de winactie door hieronder een reactie achter te laten. Zorg ervoor dat je met een geldige emailadres (en overal met dezelfde naam) meedoet zodat ik je kan benaderen indien jij als winnaar uit de bus komt.
De winactie loopt tot 31 januari. De winnaar krijgt van mij persoonlijk een email waarop er binnen 48 uur gereageerd dient te worden.

Update

De winnaar is: Angelique Jonah Logan

Lees ook: De première van Ted en het geheim van koning Midas

23 gedachten over “WINactie | 4 kaartjes voor de première van Ted en het geheim van koning Midas”

  1. Mijn meiden zouden dit geweldig vinden! We hebben de dvd van deel 1 (Ted en de schat van de Mummie) en die heeft z’n geld wel opgebracht! We hopen dat deel 2 nèt zo leuk is en het lijkt ze geweldig om al die bekende stemacteurs te zien op de rode loper in Amsterdam! (En mama ook haha 🙈)

  2. Ik kan mijn eerdere reactie niet verwijderen maar ik zag net dat ik moet reageren onder mijn Facebook naam 😇
    Dus bij deze nogmaals:

    Ik doe heel graag mee met deze actie voor mijn zoontje die en gek is op archeologie en de eerste film van Ted en de mummie helemaal grijs heeft gedraaid. Hij zou een gat in het dak springen als hij hierheen zou mogen 😀

Een reactie plaatsen