WINactie | 4 vrijkaarten voor Wendy & Dixie | Familiefilm voor paardenliefhebbers

Familiefilm voor paardenliefhebbers

Wendy is een 12-jarig meisje. Wanneer haar ouders besluiten de zomer bij haar oma door te brengen, is Wendy alles behalve blij. Haar oma heeft een paardenboerderij. En Wendy mijdt paarden sinds haar ongeluk een tijd geleden. Tot ze een bijzondere vriendschap sluit met een gewond paard die zij Dixie noemt. Niet alleen komt Dixie er weer bovenop, ook Wendy vindt haar kracht en moed terug om paard te rijden. Als Dixie in gevaar komt, zet Wendy alles op alles haar grote vriendin te redden. Ook krijgt de paardenboerderij van haar oma het zwaar door de komst van de moderne manege St. Georg.

De stemmencast

Has Drijver is geen onbekende in de Nederlandse filmwereld. Zo speelde hij Guido Beckers in de serie Flikken Maastricht, General Practicioner in De Nobelprijswinnaar, James in Kinderen geen bezwaar en Philip Huberts in Baantjer. Zijn bijzondere stem leende hij uit aan Moreno in de Disney animatiefilm Ferdinand en aan de vader van Vaiana in de gelijknamige Disney kaskraker.

Vivienne van den Assem is een Nederlandse actrice en presentatrice. Als actrice is zij onder andere bekend als Elise Pardoel in de ZOOP-films, Eve in WALL*E en Juf Sanne in de twee Mees Kees-films. Verder heeft ze tientallen tv-programma’s gepresenteerd of aan deelgenomen. Wie wordt Kruimeltje? Mijn vader is de beste en De mol-winnares uit 2009.

Peggy Vrijens kennen we onder meer van Voetbalvrouwen, Nova Zembla en Iedereen is gek op Jack. Als stemactrice is zij te horen als Max in Snowfever, Sally in Cars 2 & 3, als mevrouw vis in Finding Dory en als Gidget in The secret Life of Pets.

Ricardo Blei zag we eerder in SpangaS als Abel. Ook was hij de stem achter Vlad in Super Monsters, Brody in Power Rangers: Ninja Steel en Halil in Sherazade.

Maria Lindes is een duizendpoot. Cabaretvoorstellingen zijn haar niet vreemd. Daarnaast regisseerde ze ook veel de producties waar ze soms aan meerdere personages haar stem verleende. Zo is zij te horen in bijvoorbeeld Wickey de Vicking, My Little Pony: vriendschap is betoverend en Ultimate Spiderman.

Feline de Jonge is een Nederlandse vlogger en grote paardenliefhebber. Samen met haar paard, genaamd Bob Marley, heeft zij de grootste paardenvlog van Nederland.

Deze van oorsprong Duitse familiefilm duurt 91 minuten en is geschikt voor alle leeftijden

De winactie

Je maakt een kans op eenmaal 4 vrijkaarten voor Wendy & Dixie, de leukste familiefilm voor paardenliefhebbers van het moment, door het volgende te doen:

♥ Laat in een reactie onder dit artikel weten dat je meedoet.
Zorg ervoor dat je met een geldig emailadres meedoet. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van mij en dient binnen 48 uur te reageren. Anders wordt er een nieuwe winnaar geloot.

Voor een extra kans:
♥ Volg MamaPlaneet op Facebook
♥ Word lid van de groep MamaPlaneet
♥ 
Het bericht openbaar delen is super lief

De winactie duurt tot en met woensdag, 28 maart. De winnaar wordt hier bekendgemaakt.

Succes allen!

Win een Lente & Pasen boekenpakket

Update

De winnaar is: Albertine

39 gedachten over “WINactie | 4 vrijkaarten voor Wendy & Dixie | Familiefilm voor paardenliefhebbers”

 1. Van paarden houden? Dat is nog een understatement hier haha…mijn twee jongsten adoréren paarden…echt…
  Ze volgen Felinehoi op youtube en paardenpraat-tv…ik heb dus al iets voorbij horen komen over een nieuwe film met Wendy…

 2. Dat gaat mijn meisje echt super leuk vinden, ik zie ze al gaan mt haar vriendinnen, giebelen omdat een uitje naar de film geen dagelijkse bezigheid is.

 3. Mijn dochter en ik zijn beide besmet met het paard virus. We rijden allebei en ik vind het zo leuk om dit samen met haar te delen. Dus ik zou het heerlijk vinden om met mijn penny pony-meisje naar deze film te gaan

 4. graag wil met mijn zusje gaan als verassing. Ze heeft alle paarden films alle paar keer gezien en tof is het om haar te verassen met deze

 5. Ik doe heel graag mee, ik doe graag mee voor mijn dochters, zullen ze helemaal geweldig vinden.
  Ze houden erg van paarden.

 6. Heel graag met m’n dochter van 10. Met een heleboel mannen in huis die om voetbal geven is dit dan echt ons meiden uitje!!

 7. Leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter, net een tiener en zo’n schat! Hopelijk mag ze binnenkort haar vriendin en de moeders vragen mee naar deze film te gaan 🙂

Een reactie plaatsen