Winactie | Barbie: Dofijnen Magie

Barbie is terug en hoe. Deze immens bekende pop is al heel lang veel meer dan alleen een pop. Ze is een superster, een icoon en staat binnenkort weer te shinen op het grote scherm. Dit keer beleeft Barbie een onderwateravontuur samen met haar zusjes en vrienden. De film gaat zaterdag 28 oktober in première en jij kan erbij aanwezig zijn.

Barbie neemt haar zusjes en de puppy’s mee voor een magische strandvakantie om nooit te vergeten

Het is zomer en Ken loopt stage bij een onderzoekcenter waar onderzoek wordt gedaan naar een zeer bijzondere soort dolfijnen. Op het moment dat Barbie erachter komt dat haar nieuwe vriendin Isla eigenlijk een zeemeermin is, bundelen ze de krachten om het koraalrif en de dolfijnen te beschermen. Heel veel tijd hebben ze alleen niet voor er iets heel ergs gebeurt.

Natuurlijk is Ken erbij, de beste vriend en grote liefde van Barbie. Maar ook Barbie’s zusjes Skipper, Stacie en Chelsea zijn erbij. Chelsea, de jongste zus is de super schattige en ondeugende liefhebber van cupcakes. Skipper is inmiddels een stoere tiener met hersenen. Zij is nogal dol op technologie. Stacie is de avontuurlijke en sportieve zus van Barbie. Samen maken ze nieuwe vrienden, vechten ze tegen onrecht en bewijzen ze weer hoe sterk de liefde voor de dieren kan zijn.
Denk aan strand, dolfijnen, onderwaterwereld, vriendschap, dierenliefde en magie.

Winactie 

Wil jij een van de eerste mensen in Nederland zijn die deze vrolijke film ziet? Hou dan zaterdag 28 oktober vrij in je agenda. Wie weet win jij 3 tickets voor de filmpremière in Purmerend.

* Like MamaPlaneet op Facebook
* Vertel in een originele reactie onder het bericht op Facebook of onder dit artikel waarom juist jij moet winnen (Geen zielige verhalen. Deze worden verwijderd)

Meedoen kan tot zondag, 22 oktober 10 uur. In de loop van de dag maak ik de winnaar bekend.


Update:

En de winnaar is: Eline ten Wolde

Van harte gefeliciteerd Eline! Ik ontvang graag (binnen 48 uur) een email of een privé bericht van je.

3 gedachten over “Winactie | Barbie: Dofijnen Magie”

  1. Het lijkt me een super leuke film én mijn dochter is nog nooit aan “de andere kant van Nederland” geweest dus dit zou een perfect uitje zijn om de herfstvakantie mee af te sluiten voor haar 🙂

  2. Zo super zijn. Mijn dochter kijkt al helemaal uit naar de film en stiekem is mama ook eel benieuwd🙈🙈
    Zou een leuk uitje zijn met mama en zelfs papa😊😊 🤞🤞🤞

Een reactie plaatsen