WINactie | Bob de Bouwer – Mega Machines 3D

De meest geliefde bouwvakker onder de kinderen, Bob de Bouwer heeft een nieuwe film. De kinderheld staat samen met zijn vrienden vanaf 15 februari op het grote scherm met Bob de Bouwer – Mega Machines 3D. Ik vertel je er graag meer over. Ook mag ik 2 keer 2 vrijkaarten vrijgeven inclusief een dvd.

Het verhaal

Bob de Bouwer heeft zijn grootste klus binnengehaald. Samen met zijn vrienden Leo en Wendy en zijn machines Scoop (de gele graafmachine), Muck (de rode bulldozer), Dizzie (de oranje cementmolen), Rollie (de groene stoomwals) en Liftie (de blauwe hijskraan) gaat hij een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Omdat dit zijn allergrootste klus ooit is en hij alle hulp kan gebruiken die hij kan krijgen, vraagt Bob een andere bouwer, genaamd Conrad, hem en zijn vrienden hierbij te helpen. Conrad is echter jaloers. Hij had deze klus heel graag zelf willen binnenhalen. Omdat hij het Bob niet gunt, probeert hij, samen met zijn machines Smakker, Kraker en Blinker , de boel te saboteren. Bob de Bouwer bewijst wederom waarom hij de beste bouwer is als hij snel doorkrijgt dat er iets niet helemaal volgens de planning gaat en alles eraan doet om, samen met zijn vrienden en machines, Lentestad en zijn reputatie te redden.

Geschikt voor de allerjongste filmliefhebbers en hun (groot)ouders

Bob de Bouwer – Mega Machines wordt, onder regie van Stuart Evans, Scott Pleydell-Pearce en Colleen Morton, in het Nederlands gesproken versie uitgebracht door Just Film Distribution. Met de stemmen van onder andere Jelle Amersfoort, Barnier Geerling, Frans Limburg, Fred Meijer, Jurgen Theuns, Leo Richardson, Murth Mossel, Nine Meijer, Paul Disbergen, Sander van der Poel en Paul Donkers.

De film duurt 60 minuten en is geschikt voor alle leeftijden.

 

Winactie

Ik mag 2 keer 2 vrijkaarten weggeven voor Bob de Bouwer Mega Machines 3D inclusief een dvd genaamd Bobs nieuwe avonturen. Lees hieronder hoe je hier kans op maakt.

* Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt voor wie je meedoet en waarom juist jij de bovengenoemde prijs verdient. Wees origineel. Geen zielige verhalen. Deze loten niet mee.

De winactie duurt tot en met woensdag, 15 februari 23:59 uur.  De winnaars worden dag erna bekend gemaakt. Zij krijgen persoonlijk een email (zorg ervoor dat je met een geldig emailadres meedoet en je email in de gaten houdt) die zij binnen 48 uur dienen te beantwoorden door mij hun adresgegevens te sturen.


Update

De winnaars zijn:
Carolien Schnackers 
Lianne van der Bijl

 

37 gedachten over “WINactie | Bob de Bouwer – Mega Machines 3D”

 1. Ik doe mee voor mijn 2 zoons van 3 en 4. Maar eigenlijk voornamelijk voor de oudste van 4, Maes. Hij heeft een geweldige fantasie. Geef hem een doos en zijn gereedschap (een gereedschapskist van Bosch) en hij wordt Bob de Bouwer. Inclusief het liedje natuurlijk. Hij kan sinds kort fluiten en dat doet hij dan ook terwijl hij aan het “bouwen” is. Ook wil hij dan persee een geruite bloes aan, want dat hebben bouwmannen in zijn ogen ook. Heerlijk om hem zo bezig te zien in zijn wereldje. De film zou hem weer voeding geven voor een prachtige nieuwe fantasie. En wat quality time met mama 😉.

 2. Ik speel mee, zodat ik samen met mijn neefje naar deze film kan gaan. Ik heb zelf twee linkerhanden, dus hopelijk geeft Bob de Bouwer in deze film nog wat handige klustips 😂😉

 3. Mijn zoontje is DOL op Bob! En klist maar al te graag samen met papa en opa. Laatst was ik zijn kast aan het opruimen en ging ik een aantal te kleine broeken naar zolder brengen. Alleen vond ik een schroef in 1 van zijn broekzakken 😂😂

 4. Onze jongste dochter Daphne is héél anders dan haar drie zussen….ze houd ook van jongens-dingen…en gelukkig heeft ze nog een neefje Sam waar ze dat mee kan doen 😋…
  Dus ik doe mee voor Sam en Daphne!

 5. Ik doe mee voor onze jongste zoon vince! Rond deze leeftijd zijn we ook met zijn broers voor het eerst naar de bioscoop geweest, ik weet zeker dat hij bij Bob de Bouwer en zijn vrienden wel stil kan blijven zitten!

 6. Onze jongste zoon van 5 is dol op Bob de Bouwer. Hij heeft een voorliefde voor tractors en kranen en herkent zich dan ook helemaal in Hector, Scoop en Liftie. Later wordt hij boer en kraanmachinist. Ik zou hem graag verrassen met een date samen met zijn mama 😆😍

 7. Ik doe graag mee. Mijn jongens zijn allebei dol op Bob de bouwer, ze kijken er nu ook toevallig naar. Ik weet nog niet met welke van de 2 ik dan zal gaan maar dat komt wel. Super leuke film lijkt het me.

 8. Wat een leuke actie! Ik doe mee voor mijn bonus(stief) vader. Hij gaat eens in de zoveel tijd met zijn kleinkinderen naar de bios. De ene keer met mijn dochter en de andere keer met mijn zoon. Echt tof dat hij dat doet! Hij was gister jarig. Het zou me een superleuk kado lijken als hij met zijn kleinzoon naar deze film mag!

 9. Ooooh wat is Bob de Bouwer veranderd !?! Ik ken alleen de Bob van de ‘oude’ dvd’s. Toevallig vond Mila dat wel heel leuk toen ze wat jonger was. Inmiddels is de voorkeur over gegaan in Frozen en My Little Pony 😉 Ik sla de winactie over. Wel hele leuke prijs!

 10. Voor mijn zoontje, die laatst vroeg wat een bioscoop is… oeps het wordt toch echt wel eens tijd. Daarom doe ik mee, en ik weet zeker dat hij Bob de Bouwer heel leuk vindt.

 11. Ik doe heel graag mee voor mn zoontje. Even samen lekker weg. Hij heeft een rottige periode met heel veel ziek zijn. Hij vind bij de bouwer erg leuk, Dat is dan een mooie afleiding voor hem.

 12. Oh dit zou wel leuk zijn voor mijn jongste zoon. We staan op het punt om te gaan verhuizen en dan komt er een periode waarin we veel moeten gaan verbouwen dus dan is dit wel een leuke film om te laten zien dat al dat verbouwen leuk kan zijn en mooi resultaat kan geven. Oftewel kunnen wij het maken? Nou en of!

 13. Wat een leuke winactie! Het lijkt me heerlijk om hier naar toe te gaan met mijn bijna vierjarige. Nog even quality time voordat hij op 5 maart alle dagen naar school gaat! Hij is nog nooit in de bioscoop geweest, dus ik ben benieuwd hoe hij het gaat vinden! Ik doe dus graag mee!

 14. Wat een leuke actie. Ik doe graag mee voor mijn oudste zoon. Hij is 5. Vier weken geleden is hij opnieuw grote broer geworden van zijn 2e zusje. Hij is zo lief en zorgzaam voor zijn kleine baby zusje. Het lijkt mij leuk voor hem om even qualitytime te hebben met papa in de bioscoop. Mannen onder elkaar, even geen kleine zusjes die om zijn aandacht vragen 🙂

 15. ik heb zelf geen kinderen, maar ik doe graag mee voor mijn lieve neefje van bijna 3! gewoon omdat hij de grootste en liefste drol is die er maar bestaat. en soms een enorm eigenwijsje!

  • Ik het artikel staat zowel tot wanneer de winactie duurt als de namen van de inmiddels bekende winnaars. Helaas ben je te laat. Volgende keer beter 🙂

Een reactie plaatsen