WINactie | Hatchimals CollEGGtibles 2 Pack + nest – seizoen 2

Welke ouder kent Hatchimals niet tegenwoordig? Van die reuze eieren die je kind kan uitbroeden om vervolgens te verzorgen en opvoeden. Net een huisdier, maar dan anders. Geweldig! Ergens doet het mij denken aan de Gremlins uit de jaren ’80. De lieve versie dan. Niet de gremlins nadat ze nat zijn geworden haha.

De makers

Spin Master is één van de snelst groeiende en meest spraakmakende bedrijven binnen de internationale speelgoedindustrie. Al hun producten hebben een innovatief karakter en onderscheiden zich door originele spelconcepten, nieuwe technologieën en een kwalitatieve afwerking. Het brein achter Hatchimals en nu ook achter de Colleggtibles .

De mini Hatchimals, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, zijn net zo lief en net zo schattig als de welbekende Hatchimals, maar dan in het klein. Het scheelt niet alleen veel qua formaat, maar ook qua prijs.

Colleggtibles hebben paarse hartjes waar je over kunt aaien. Verandert deze in roze, dan is het hoogste tijd voor je nieuwe beste vriend om uit zijn of haar ei te komen.

 

Leuk weetje

Colleggtibles zijn super schattige wezetjes die samen in een fantasierijke wereld leven
genaamd Hatchtopia.

Het stappenplan: van vertroetelen en broeden tot spelen en ruilen

 ♥ Vasthouden ♥

Verzorg het ei goed. Geef het beestje extra veel liefde, zodat de Hatchimal kan uitkomen. Houd het eitje goed vast en wrijf zachtjes over het hartje.

 ♥ Openbreken ♥

Wanneer de kleur van het hartje van paars naar roze verandert, is het tijd om de Hatchimal uit te broeden.

♥ Sparen ♥

Breek het eitje voorzichtig open en ontdek snel welke Hatchimal je hebt uitgebroed.

Verrassing

De makers bedachten een leuke verrassing voor alle fans. Om het succes te vieren is er een gelimiteerd aantal GOUDEN eieren in omloop. Aan de buitenkant is niets te zien. De verrassing zit echt in het ei. Je maakt kans deze te vinden door aanschaf van een 1-pack, 2-pack + nest en/of 4-pack + bonus.

De verzameling van seizoen 2 bestaat uit maar liefst 100 mini-Hatchimal eieren.

Winactie

Ik mag 2 maal 2-pack + nest verloten onder de lezers van MamaPlaneet. Hoe jij een kans maakt?

♥ Laat hieronder een leuke reactie achter waarin je duidelijk aangeeft dat je meedoet met de winactie.
Zorg ervoor dat je met een geldig emailadres meedoet. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van mij en dient binnen 48 uur te reageren. Anders wordt er een nieuwe winnaar geloot.

Voor een extra kans:
♥ Volg MamaPlaneet op Facebook
♥ Word lid van de groep MamaPlaneet
♥ 
Het bericht openbaar delen is super lief
Meedoen kan tot en met vrijdag, 23 februari. Winnaar wordt binnen 3 dagen hier bekendgemaakt.

Update

De winnaars zijn: Sabine Sierat & Kristel Daemen

43 gedachten over “WINactie | Hatchimals CollEGGtibles 2 Pack + nest – seizoen 2”

 1. Mijn zoon had vorige week een dino ei voor zijn verjaardag gehad. Eentje die in de glas water uitkomt.
  Nu wil zijn zusje ook zoiets 😂 Dus ik doe graag mee om van het “gezeur” af te zijn haha! Nee het lijkt me zeker iets leuks voor haar. Ze is zo verzorgend met haar popjes en knuffels.

 2. Mijn dochter is dol op dieren. Ik heb laatst een ei gekocht voor haar omdat ze dat verdiend had. Ze vond hem heel leuk alleen heeft die geen vriendjes zei ze. Zou haar willen verrassen met een setje. Ze is 13 maart jarig en wordt 9 jaar. Zou een leuk extra kadootje zijn.

 3. Wow wel 100 verschillende…..ga er maar aanstaan. Dat wordt sparen. Maar ze zij. Wel echt mega schattig. Ik loot heel graag mee voor mijn meisje van 8 jaar

 4. Wat zou het leuk zijn omd onze 6 jarige dochter hier mee te verrassen. Ze staat elke keer in de winkel erbij te kijken,maar wil haar spaargeld er nog niet aan uit geven. Misschien kan mamma haar ermee verrassen.

 5. Wat supergaaf zeg. Ik doe graag mee met de winactie voor mijn lieve nichtje. Ze is helemaal weg van deze hatchimals.
  Ik heb ook de extra winkansen gedaan. De fbpagina had ik al geliked (sherrymasters). De rest heb ik ook gedaan!

 6. Super leuke actie ❤️ Ik doe graag mee voor mijn dochter Noa. Ze vind de Hatchimals super leuk en dit zou een leuk cadeautje zijn voor haar eerste groep 3 rapport.

 7. Ik heb onder een steen geleefd geloof ik. Ik ken dit speelgoed helemaal niet. Ik denk dat Mila het wel heel grappig zou vinden trouwens. Mooie winactie! Ik sla even over (Mila is jarig geweest en gaat vandaag best wel wat cadeautjes krijgen volgens mij).

 8. Toffe winactie, ik doe graag mee. Dit zou echt helemaal mijn ding zijn geweest toen ik klein was, maar nu mag ik gelukkig gewoon met mijn kinderen meespelen

 9. Wat een schatjes zeg… maar 100 (!!!) om te sparen? Dat lijkt me wat overdreven!
  hier thuis zou dochterlief al heel blij zijn met eentje, En ik denk dat het dan ‘het huisdier van de poppen’ gaat worden 😉

 10. Super leuk! Ik doe heel graag mee. Mijn dametje (7) en ventje (4) vinden deze huisdieren wel leuk, in plaats van onze kater die steeds hun melk omver gooit. Ventje zei vandaag nog dat de kater weg moet omdat hij stout is…. hahaha

 11. Oh, wat leuk! Hier wil ik duidelijk aan mee doen! 😉
  Mijn twee meiden hebben recent de hatchimals ontdekt bij vriendinnetjes en zijn er helemaal weg van!

 12. Aan Mamaplaneet,
  Doe gráág mee voor mijn meiden en gastkinderen. Volgende week een nieuw thema “jonge dieren”. Zou er perfect bij passen. En weer wat nieuws om mee te spelen.

Een reactie plaatsen