WINactie | Monster Jam 2018 in De Kuip Rotterdam

De meest spectaculaire actie op vier wielen komt weer naar Nederland. Monster Jam 2018 is een feit. Na het daverende succes in 2016 is het zaterdag 30 juni in De Kuip Rotterdam weer tijd om de motoren op te starten. En jij kunt kans maken op maar liefst 4 vrijkaarten ter waarde van 42,90 euro per ticket.

Monster Jam Trucks

De naam zegt het al, Monsters op vier wielen. Ze zijn namelijk ongeveer 320 centimeter hoog, 365 centimeter breed en maar liefst 520 centimeter lang. Daarnaast wegen ze 4500 kilogram. De gigantische banden met wielen alleen wegen al 365 kilogram. Om maar niet te beginnen over de 1500 PK die ze genereren. Het is dan ook niet vreemd dat zij met gemak een snelheid van 137 kilometer behalen.

Het monster Jam parcous

Met grote zorg hebben een heleboel mensen een parcours van modder gemaakt. Met aandacht voor de veiligheid maar ook spanning en opwinding.

Hoe wordt er een winnaar gekozen?

Een uit bezoekers samengestelde jury geeft cijfers voor het optreden van de Monster Jam Trucks. De cijfers worden opgeteld en degene met de meeste punten is de winnaar.

High-power entertainment voor de hele familie,
gecombineerd met ultieme off-road motorsport

De show zal motorsportfans op de rand van hun stoel laten zitten met high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. In 2016 was Monster Jam voor het eerst in Rotterdam met meer dan 30.000 bezoekers. Dit jaar wordt het bigger, better, louder. Laat je wegblazen door de werelds beste Monster Jam trucks als Dragon, Earth Shaker, Grave Digger, Monster Energy, Scooby Doo en Zombie.

Monster Jam Pit Party

Voor de die-hard fans is er gelegenheid de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en veel meer.

Praktische informatie

Tickets verkrijgbaar: vanaf 20,90 euro
Aanvang show: 15.00 uur
Aanvang Pit Party: 11.30 uur – 13.00 uur (toegang tot 12.30 uur)
Meer informatie over Monster Jam 2018 is te vinden om MonsterJam.nl

Winactie

Start je motor! Maak kans op 4 tickets voor Monster Jam in De Kuip Rotterdam op zaterdag 30 juni. Ik mag namelijk iemand heel blij maken met de tickets voor categorie 1 zitplaatsen ter waarde van 171,60 euro.

Wat moet je doen om te winnen?

♦ Laat op de Facebookpagina van MamaPlaneet (onder het Monster Jam 2018 winactie bericht) een reactie achter
♦ Zorg ervoor dat je reactie de meeste likes krijgt
♦ Meedoen kan tot en met 22 april. De winnaar krijgt van mij een privé bericht waarop binnen 48 uur gereageerd dient te worden. Anders wordt er helaas een andere winnaar gekozen.
♦ De officiële voorwaarden voor deze Monster Jam 2018 winactie vind je hier.

Grave Digger#1 Grave Digger
Scooby-Doo Scooby-Doo
Dragon Zombie
Megalodon Monster Energy
MaxD MaxD
El Toro Loco El Toro Loco
Earth_Shaker Monster Mutt Dalmatian

©2017 Feld Motor Sports, Inc
Deelnemende trucks onder voorbehoud

14 gedachten over “WINactie | Monster Jam 2018 in De Kuip Rotterdam”

    • Waarom nu al opgeven? De tijd heb je. Wees creatief. Je zit vast in een aantal groepen waar je het ook wel zou kunnen delen 😉

  1. Hele gave win actie! Jammer dat je via Facebook mee moet doen en de meeste likes binnen moet halen niet iedereen heeft mega veel vriendjes op Facebook 🙁

  2. Ik kan er ook iemand heel blij mee maken, namelijk mijn zoontje. En zijn vader zal het ook prachtig vinden. Max D en Grave Digger zijn de favorieten van mijn zoontje, hopelijk kan hij ze binnenkort in het echt bekijken, spannend!

  3. Wat leuk maar ik doe mee voor Mijn lieve vriendin hester en daar der goede vriend van die heeft 2 zoontjes en hun hebben al heel wat likes ik gun het deze lieve mensen

    Ook gereageerd op fb Jessica Jill John leidner en gedeeld

  4. Ach ik deed al wel op FB mee maar laat ik hier ik graag weten dat ik voor vrienden daar mee doe… Ik gun Ed en zijn 3 mannen een onvergetelijke dag toe♥ Dank je wel voor de kans x Jenneke En ik ben stemmen aan het verzamelen.

Een reactie plaatsen