WINACTIE | Poepspel – Het spel waarbij iedereen windt!

Poep. De meeste kinderen komen vroeg of laat op een leeftijd dat ze poep niet alleen fascinerend vinden maar ook enorm grappig. Ik geloof heilig in spelenderwijs leren. Indentity Games heeft daar mooi op ingespeeld door het educatieve Poepspel te ontwikkelen.

Identity Games

Al 25 jaar bedenkt, ontwikkelt en maakt dit Nederlands bedrijf spellen, voornamelijk bordspellen. Wist je dat Identity Games ieder jaar weer in de prijzen valt (ook in het buitenland), zo ook voor Speelgoed Van Het Jaar? Dat zij als makers uitstekend weten wat scoort, bewijst onder andere Escape Room The Game, Nijntje verstoppertje en natuurlijk het oude en bekende Monopoly.

Hoe wordt het spel gespeeld?

Het spel draait om snelheid. Leg de kaarten in de goede kleur in de juiste volgorde. Ga naar het toilet, poep, pak het papier om af te vegen en was je handen. Door de kaarten neer te leggen, raak je ze kwijt. Doe jij dat het snelst dan win je het spel. Ben jij degene die de meeste kaarten in zijn bezit heeft, dan krijg je een drol op je hoofd.

Voor wie is het spel geschikt?

Dit gezinsspel is geschikt voor minimaal 2 en maximaal 5 spelers vanaf een jaar of 6. Het is een snel spel van ongeveer 20 minuten.

Wat heb je nodig?

Het spel bestaat uit 5 drollen met hoofdband, 48 speelkaarten en een scheetkussen.

Winactie

Dankzij een leuke samenwerking mag ik er één weggeven.

* Volg MamaPlaneet dan op Facebook
* Laat een reactie achter hier of op Facebook (zorg ervoor dat je naam zowel hier als op facebook hetzelfde is)

Meedoen kan tot Zondag, 10 uur.
Zondag, 6 augustus 20.00 uur maak ik de winnaar bekend.

Succes!

12 gedachten over “WINACTIE | Poepspel – Het spel waarbij iedereen windt!”

  1. Hier twee kids die in de poep-is-grappig fase zitten, dus bij ons thuis valt er veel te lachen met dit spel ..m wij doen dus graag mee!!

  2. Dit spel zal het hier goed doen, de poepfase is hier nog lang niet over 😉 Altijd gezellig samen een spelletje spelen, ik doe graag dan ook graag mee. Heb alleen geen FB maar volg wel op Bloglovin en gedeeld met G+ hopelijk mag ik dan toch een kansje maken.

  3. Hier thuis gek op spelletjes spelletjes en aangezien onze jongste net kleuter af is wordt er nog ontzettend gelachen om alle woordjes als poep. Leuk om met zijn vriendjes te spelen. Wat zal er hier thuis een lol zijn om dit spel.

  4. Een spel met deze naam kan niet anders dan vreselijk in de smaak vallen bij mijn zoon van 7 en dochtertje van 5 jaar. En stiekem lijkt het mij ook erg leuk. Ik speel graag een gezellig spelletje met ze.

Een reactie plaatsen