WINactie | Quality time met zijn tweeën | Black Panther | Marvel Studios

Onvoorwaardelijke liefde voor je kinderen is vanzelfsprekend. Maar wat quality time met je partner is niet alleen waardevol maar ook belangrijk. In het kader van me-time en opladen mag ik 2 vrijkaarten voor Black Panther verloten. Inclusief een super toffe goodiebag.

De cast

Deze avontuurlijke actiefilm is bomvol met bijzonder getalenteerde acteurs en actrices.

Michael B. Jordan (zoon van de basketballer Michael Jordan)
Chadwick Boseman (James Brown in Get on Up)
Lupita Nyong’o (12 years a slave & The Jungle Book)
Danai Gurira (bekend van de film over de rapper Tupac Shakur)
Martin Freeman (The Hobbit)
Daniel Kaluuya (Jonny English Reborn & Get out)
Letitia Wright (Top Boy & Black mirror)
Winston Duke (Person of interest)
Angela Bassett (What’s love got to do with it & Olympus has fallen)
Forest Whitaker (The Butler & Star Wars: Rogue One)
Andy Serkis (Lord of the Rings & Planet of the Apes films)

De verhaallijn

T’Challa keert na de dood van zijn vader terug naar Wakanda om zijn plaats als koning in te nemen. Een oude vijand maakt de situatie niet bepaald makkelijker door niet alleen Wakanda, maar de hele wereld in gevaar te brengen. De moedige T’Challa wordt als koning maar ook als Black Panther flink op de proef gesteld. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

Winactie

In het kader van me-time en opladen mag ik 2 vrijkaarten voor Black Panther verloten. Inclusief een goodiebag met daarin een Wash bag en bracelet earphones.

Hoe je meedoet?

♦ Laat in een reactie onder dit artikel weten waarom jij en je partner deze prijs moeten winnen
♦ Zorg ervoor dat je met een geldig emailadres reageert. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van mij en dient binnen 48 uur te reageren. Anders wordt er een nieuwe winnaar geloot.

Voor een extra kans:
♦ Volg MamaPlaneet op Facebook
♦ Word lid van de groep MamaPlaneet
Het bericht openbaar delen is super lief

De winactie duurt tot en met vrijdag, 30 maart.

 

12 gedachten over “WINactie | Quality time met zijn tweeën | Black Panther | Marvel Studios”

  1. Ik zou graag deze prijs willen winnen voor mij en mijn man omdat ook wij filmgek zijn. Helaas is het, door omstandigheden, al bijna een jaar geleden dat wij samen iets gedaan hebben. We hebben 2 keer iets gepland maar dan kwam er iets tussendoor waardoor het toch niet door kon gaan.
    Ik merk wel dat ik daar toch veel behoefte aan heb en deze film past precies in ons straatje 😀

  2. Om ook weer eens samen even weg te kunnen samen sinds ons tweede zoontje eris gebeurt dit een stuk minder door de drukte en nu is het time to relax ook zijn wij film liefhebbers vroeger altijd in een videotheek gewerkt tot 3 jaar geleden.

  3. Ik doe heel erg graag mee! Mijn partner werkt keihard en moet daarnaast ook nog voor mij zorgen en koken als hij thuis woont. Zijn reistijd is zonder file 3 uur per dag. Ik ben dus erg blij met hem. En hij verdient dit.

  4. Oh ja dit zou ik wel willen met mijn man, wij zijn wel fans van dit soort films. En onze samen tijd valt de laatste tijd in het water. Gingen we een dagje sauna, bleek zoonlief zijn juf ziek en hadden ze geen vervanging…
    Gisteren waren we 10 jaar getrouwd en zijn we met zn viertjes uit eten geweest. Binnenkort willen we weer naar de sauna maar moeten we nog regelen dat een andere ouder onze overblijf op school overneemt… we hebben quality time nodig!!!

  5. Heerlijk een avondje weg met mijn man, is al weer zo lang geleden dat we even met ons tweeën weg gingen… en ook nog een film die ons beiden heel erg leuk lijkt!

  6. Ik wil hier graag met mijn lief naar toe, het is al zolang geleden dat we samen weg zijn geweest, sinds de geboorte van ons dochterje 1 jaar geleden. You and me time zou geweldig zijn. En…. we zijn samen enorme fans van Marvell. 🙂

Een reactie plaatsen