WINactie | SHERLOCK GNOMES vrijkaarten inclusief een super toffe goodiebag

Ken je het verhaal van Gnomeo en Juliet? Ze zijn terug! Of eigenlijk zijn ze vermist. Benieuwd naar het vervolg van deze avontuurlijke familiefilm? Lees dan gauw verder. Ik mag namelijk 4 vrijkaarten weggeven voor Sherlock Gnomes inclusief een super toffe goodiebag vol musthaves voor de echte fan.

Het verhaal

Gnomeo en Juliet zijn in London. Nadat ze klaar zijn met de tuin lenteklaar maken, ontdekken ze dat iemand tuinkabouters ontvoert. Vastberaden om al hun vrienden te redden, schakelen ze de hulp in van Sherlock Gnomes.
De beroemde detective en zijn assistent Watson proberen de zaak op te lossen. Maar wat een makkelijke zaak leek, wordt al snel een spannend avontuur.

Leuk feitje: Sir Elton John is de uitvoerend producent is van Sherlock Gnomes 

Stemmencast van de originele versie

James McAvoy
Emily Blunt
Michael Caine
Maggie Smith
Stephen Merchant
Ozzy Osbourne
Johnny Depp
Chiwetel Ejiofor
Mary J. Blige

Stemmenkast van de Nederlands gesproken versie

Sander de Heer (Sherlock Gnomes)
Ricardo Blei (Gnomeo)
Peggy Vrijens (Juliet)
Huub Dikstaal (Watson)
Owen Schumacher (Moriarty)
Pepijn Gunneweg (Paris)
Nurlaila Karim (Irene)

Sherlock Gnomes draait vanaf 18 april in de bioscopen
in de originele, Nederlands gesproken versie, 2D en 3D.

Winactie

Wil je kans maken op 4 vrijkaarten voor Sherlock Gnomes inclusief een super toffe goodiebag?

Inhoud goodiebag
♦ Een tas om in te kleuren (inclusief kleurtjes)
♦ Een vel nep tattoos
♦ Een sleutelhanger
♦ Een knuffel

Hoe je kans maakt?

♦ Laat onder dit artikel een leuke reactie achter en laat mij weten met wie jij deze film wilt zien in de bioscoop
♦ Zorg ervoor dat je met een geldig emailadres meedoet, zodat ik je kan bereiken indien jij als winnaar uit de bus komt.
♦ De winnaar wordt verzocht binnen 48 uur te reageren op deze email anders wordt er een andere winnaar gekozen.
♦ Voor meer informatie, zie mijn disclaimer.

De winactie duurt tot en met zondag, 15 april.

Meer informatie over de Sherlock Gnomes film vind je op de speciale website waar je onder andere een memory spel kunt spelen of je foto pimpen met de Sherlock Gnomes fotofilter.

Update

De winnaar is: Illona Wijntjes

Filmposter Sherlock Gnomes

63 gedachten over “WINactie | SHERLOCK GNOMES vrijkaarten inclusief een super toffe goodiebag”

 1. Zo leuk lijkt ons deze film!!!
  Wat hebben we gelachen bij het eerste deel…
  We hebben allemaal verschillende smaken wat films betreft maar deze film vinden we alle 4 leuk!!
  Dus kunnen we met ons gezinnetje samen gaan!!!

 2. Leuk, leuk! Gezellig met mijn man en de oudste twee kids naar de film. De jongens roepen steeds al bij de commercial op tv dat ze deze film in de bios willen zien.

 3. Ik doe heel graag mee zodat ik mn vriendin en haar 2 kids na een zware periode mee kan nemen naar deze geweldige film! 😍 dat zou echt een uitje zijn voor ze!!! *duimduim 🤞

 4. Super leuk!!!
  Ik doe mee, want ik zou wel gezellig met mijn twee neefjes en één nichtje naar de bioscoop willen! Een echte tante dag en uitzoeken wie van ons de echte sherlock is! Wij zijn geen gnomen natuurlijk dus maken we er sherlock kids van 😝

 5. Dat zou leuk zijn om samen met mijn dochter weer een keer naar de bioscoop te gaan! Dan kunnen er ook 2 vriendinnen van haar mee! Wij gaan duimen!🍀🍀🍀

 6. Dochter stuiterde vanmiddag al door de woonkamer omdat ze de film graag wil zien,
  Mij doet sherlock heel erg denken aan inspecteur Gadget! stuiterende dochter is onze huis detective, zou super zijn om samen met haar er heen te gaan, zou ze zichzelf herkennen in Sherlock? 🤭

 7. Ik wil heel graag winnen voor mijn twee zoontjes van 3 en 6! Ze hebben dit jaar al twee keer flink de griep gehad wat bij de oudste flinke oorontsteking was en hij heeft zelfs een koortsstuip gehad. Hij heeft in een jaar 6 keer oorontsteking gehad en krijgt 15 mei buisjes. Ik zou het leuk vinden om ze te verrassen na al die ellende gewoon wat leuks!

 8. Wauw wat een gave prijs! De eerste film was ook echt heel leuk, dus we zijn ook erg benieuwd naar het tweede deel!! Hier ga ik mijn kindjes echt blij mee maken ( en ons ook).

 9. Graag zou ik de vrijkaartjes willen winnen zodat ik mijn bijna 8 jarige zoon kan verassen en hij samen met mij en een vriendje naar keuze + moeder kan gaan genieten van de film en een mega grote bak popcorn. Ik ga heel hard duimen. 🍀

 10. Hello hello… don’t go breaking my heart.. sorry seems to be the hardest words.. i’m Still standing.. oh wat hebben we de film gnomeo en juliet grijs gedraaid en wat heb ik meegenoten met mijn dochter. Toen we deze trailer zagen zeiden we gelijk ja deze MOETEN wij natuurlijk ook zien. Dus jaaaaa ik.doe graag mee met deze actie..

 11. Superleuk, ik doe mee voor mijn oudste jongetje dat altijd graag in de vakantie met oma naar de bioscoop gaat. Nu kan ik ook een keertje mee en misschien ook wel een vriendje van voetbal!

 12. Lijkt me superleuk om met mn dochter en haar beste vriendinnetje te gaan.en met haar moeder.zouden er een echte moederdag van maken.

 13. Super gaaf voor mijn zoon hij wil de film super graag zien en wij zouden dan een vriendje mee nemen zodat ze gezellig samen kunnen gaan 😁

 14. Superleuk dit! Ik zou met mijn man en 2 dochters gaan. Paar jaar geleden heb ik samen met mijn man deel 1 gezien, en wij vonden de film toen echt superleuk. Nieuwsgierig dus naar deel 2!
  En de bios bij ons is sinds deze week weer open en helemaal vernieuwd, dus hebben zin om weer eens lekker naar de bios te gaan!

 15. Goedemorgen! Ik doe gráág mee!! Onze pleegzoon kon van de vorige film géén genoeg krijgen! Kan de liedjes dromen! Zou hem heel graag willen verrassen door met hem, z’n pleegzusje en z’n beste vriendje de nieuwe film in de bios te gaan zien! En dan óók nog een superleuke goodiebag erbij, het zou zijn dag écht te gek maken!!! En eerlijk is eerlijk, ik gun hem enorm zo’n dag na deze pittige periode!! 😀

 16. Lijkt me Superleuk om met m’n bink van 8 jaar heen te gaan. Die kan wel wat leuke mamatime gebruiken nou hij grote broer is geworden even lekker alleen met mama weg.

 17. Echt een geweldige film lijkt me dat. Mijn kleinkinderen willen vast wel met oma mee. Gezellig in de meivakantie als het regent!

 18. Gnome and juliet was super leuk en mijn twee jongens plus die grote jongen en ik willen iedereen graag met zijn vieren deze gaan zien. De bios is altijd echt een uitje. Leuke actie.

 19. Heel graag met mijn eigen gnomio Martijn en onze gnoompjes Kimio en Tomio.
  Ze hebben zich het gnoompjes gewerkt o school de laatste weken dus ze zijn wel toe aan een leuk uitje!

 20. Dit lijkt me een super leuke film voor met ons zoontje van 3,5 te gaan kijken de film ferdinand was zijn eerste bioscoop bezoekje en hij heeft het nergens anders meer over dus het heeft wel degelijk indruk gemaakt

 21. Zou super zijn om met m’n 2 zoontjes te gaan. Even relaxen in deze laatste periode van het schooljaar… We gaan deze film vast hilarisch vinden…

 22. O, deze film lijkt mij ook nog echt leuk ook! Ik zou deze graag willen kijken met mijn eigen 2 kinderen en een oud-gastkindje dat hier nog steeds kind aan huis is, maar nu als vriendinnetje van mijn dochter.

 23. Ik doe graag mee voor mijn kleinzoontjes. Dan gaan we gezellig samen naar de bioscoop. Deze film vinden ze waarschijnlijk ontzettend leuk! De tas om zelf in te kleuren lijkt me ook erg leuk voor ze, wanneer hij af is kunnen ze die mooi gebruiken voor de boekjes van de bibliotheek.

 24. Ik zou mijn buren met de kinderen er blij mee maken. ze zitten midden in een zware periode en zouden hier heel erg blij mee zijn.

 25. Heel graag! Samen met mijn moeder (oma) en de twee oudste jongens (9 en 7) gieren van het lachen en op het puntje van onze (bioscoop) stoel zitten bij deze fantastische tuinkabouters, met als klap op de vuurpijl een leuke goodiebag met aandenkens van deze te gekke dag, WIJ DOEN MEE!

Een reactie plaatsen