WIN 1 van de nieuwste Transformers actiefiguren van Hasbro

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar Transformers gaat al ruim 30 jaar mee. We hebben allemaal de films gezien en hebben met de mega gave actiefiguren gespeeld. Als groot fan van Transformers ben ik dan mega enthousiast over deze giveaway.

Momenteel draait de vijfde Transformers film in de Nederlandse bioscopen, namelijk Transformers: The Last Knight. Optimus zet alles op alles om zijn schepper Unicron te vinden. Beiden lijken inmiddels spoorloos. Juist nu er een oorlog gaande is tussen de mensen en de Tranformers. De enige manier om onze toekomst te redden ligt verstopt in de verborgen geschiedenis van de Transformers op aarde, de nieuwe helden.

Gebaseerd op de bioscoopfilm brengt Hasbro een hele nieuwe serie actiefiguren uit: de stoere Knight Armor Turbo Changer figuren, met onder andere Bumblebee, Optimus Prime en de Decepticons.

Wil jij verrast worden met 1 van deze 3 actiefiguren? Doe dan mee met de winactie.

Wat moet je doen?

* Laat hieronder een reactie achter met je aanmelding voor de winactie (zorg ervoor dat je naam hier en op facebook overeenkomen)
* Like en reageer onder dit bericht op Facebook.

*** Meedoen kan tot vrijdag, 7 juli. Vrijdag, 7 juli maak ik de winnaar bekend. De winaar heeft 48 uur de tijd te reageren met zijn/haar adresgegevens. Indien dit niet gebeurt, wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Veel succes!

****** UPDATE******

En de winnaar is: Anna


28 gedachten over “WIN 1 van de nieuwste Transformers actiefiguren van Hasbro”

  1. Super leuk, manlief gaat vanavond naar die film, maar onze 6-jarige is er toch wat te klein voor. Hij zat wel al te vragen om een transformer, dus dit zou heel mooi zijn ?

  2. Een transformerfiguur wil graag bij Robin (7) komen 😉 Hij is er al vaak over aan het dromen. Samen willen ze genieten, en de vijanden raak schieten. Gauw transformeert hij in een auto om te rijden, en rijden ze keihard om anderen te bevrijden. Hij is sterk en stoer, z’n vijanden liggen op de loer. Robin hoopt veel avonturen te gaan beleven, hij laat zijn vijanden sidderen en beven. Hopelijk mag hij deze winnen, dan kan de actie gaan beginnen !

  3. Mijn zoontje zag laatst ergens deze Transformers voorbij komen en wilde ze ook heel graag. Hij heeft er nog geen, dit zou een mooie verrassing zijn en misschien wel de start van zijn collectie 🙂 Zijn lievelingskleur is geel, de Bumblebee zou helemaal te gek zijn.

  4. Dat zijn 3 gave Transformers! Zowel de Decepticon als de 2 Autosbots. Bumblebee natuurlijk al jaren als favoriet 🙂
    Ik doe bij deze graag mee voor m’n auto gekke zoontje 🙂

  5. Gaaf voor onze zoon, hij is inmiddels al niet maar zo “spelerig” maar vond de films ZO gaaf! Hij heeft ze allemaal met zijn vader samen gekeken, dat waren zulke leuke quality time momentjes! Het zou zou gaaf zou zijn om hier een herinnering aan te hebben in de vorm van een actiefiguur als deze.

Een reactie plaatsen