Winacties top 10

Maand oktober vloog voorbij. Morgen is MamaPlaneet precies een maand online. Toch wel een mijlpaal. Het voelt goed, terug te zijn in de blogwereld. Ik ben toch wel een eigenwijze mama met een sterke mening. Ik heb wat te zeggen. Het voelt goed mijn blog weer als mijn uitlaatklep te gebruiken. Ik heb het gemist. Mamaplaneet is meer dan mijn uitlaatklep. Hier hoop ik jullie te informeren over uiteenlopende onderwerpen waar je vroeg of laat mee te maken krijgt, te adviseren zo goed als ik kan, te steunen in jullie beslissingen en ideeën te delen.
En om jullie te bedanken voor de fantastische start, heb ik een aantal mega leuke winacties voor jullie op een rij gezet. Dus ben je nog op zoek naar een Sinterklaas cadeau voor je dochter, kleindochter of je nichtje? Of misschien een verjaardagscadeau voor je zoon, kleinzoon of neefje? Wil je warm de winter door of juist de zon opzoeken? Ik heb een top 10 voor je gemaakte van de leukste winacties. Ga er even voor zitten, doe mee en maak kans 🙂

Winacties top 10

1 – Win een stoere retro loopauto van de The Retro Family
Hou jij van vintage en retro? Jodi van Liefhuis heeft een superleuke winactie op haar blog.
De winactie duurt tot 10 november.

2 – Win een Magische Eenhoorn
Ken je de vrolijke vriendjes van Vtech? Met de magische eenhoorn Twinkel en de kleine fee Femke ben jij straks de held van je kleine.
Sofie van Mama ABC maakt donderdag, 3 november na 20 uur wordt de winnaar bekend dus wil je nog een kans maken, wees dan snel.

3 – Win 4 tickets voor De club van Sinterklaas & geblaf op de pakjesboot
De superleuke familiefilm is niet alleen leuk voor je kind maar ook voor jou als ouder. Je maakt nu kans op maar liefst 4 tickets.
Linda maakt 7 november de winnaar bekend.

4 – Win Fisher Price speelgoed voor je baby
Fisher price? Wie heeft het niet in huis. Ben jij nog op zoek naar een kraamcadeau of een cadeau voor een baby?Leyla van Leyla Fashion maakt zondag, 13 november de winnaar bekend.

5 – Win twee setjes muurstickers + schilderij muursticker van Zoetje Zoo
Op zoek naar herbruikbare muurstickers die geen sporen achterlaten? Angela maakt donderdag, 3 november de winnaar bekend. Meedoen kan tot en met woensdag, 2 november. Dus hurry!

Winacties

6 – Win Qixels kralen
Strijkkralen beu? Heb je de variant met water al geprobeerd? Zaterdag, 5 november maakt Mirjam de winnaar bekend.

7 – Win een Molo winterset met muts en handschoenen
Een beetje vreemd maar wel…fijn. Hou je van kleurrijk en apart? De actie loopt tot en met 6 november. Anna van Hippez zal daarna contact opnemen met de winnaar.

8 – Win een zilveren geboortesteen hanger naar keuze
Op zoek naar een bijzonder kraamcadeau of verjaardagscadeau? Misschien win je de zilveren geboortesteen wel. Donderdag, 3 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

9 – Win een gave hangmat naar keuze
Wil je wegdromen in een hangmat? Of ga je juist de zon opzoeken tijdens de koude maanden? Doe mee en maak kans op een gave hangmat. Jenny maakt 7 november de winnaar.

9 – Win een Tropilex hangmat of hangstoel
Hoe graag wil je de hangmat? Doe mee en maak dubbele kans. Meedoen kan tot en met vrijdag 4 november. In het weekend wordt er contact opgenomen met de winnaar.

10 – Win een Vtech 5 in 1 locomotief
Hoe gaaf is deze? In Belgie werd het gekozen tot speelgoed van het jaar.
Mirjam vertelt je in haar blog hoe je mee kan doen. Meedoen kan tot en met dinsdag, 8 november.

Dat waren ze dan. De 10 leukste winacties van dit moment. Althans, de leukste volgens moi. Welke wil jij dolgraag winnen? Wil je het me laten weten of je hebt gewonnen? Ik ga voor je duimen! Heel veel succes!

P.S. Vind je het leuk dat ik leuke winacties met je deel? Zou je het waarderen als ik dit vaker doe? Ik hoor het graag van je.

*Ik heb geen enkele invloed op de winacties of het kiezen van de winnaar.

7 gedachten over “Winacties top 10

  1. Wat tof dat je mijn winactie ool noemt, dankjewel 🙂 ik heb alleen zelf een fout gemaakt zie ik, dus dat heb ik aangepast. Je kunt meedoen tot en met 3 november en 4 november wordt de winnaar bekend gemaakt.Dus een dagje langer. Ik ga je blog vandaag delen op mijn Facebookpagina!

Een reactie plaatsen