Winactie | Sammy’s Avonturen in Omniversum

Vanaf dinsdag 19 december draait de grootbeeldfilm Sammy’s Avonturen in Omniversum. Voor het eerst zijn de spannende, vrolijke en ontroerende belevenissen van het zeeschildpadje te bewonderen op het 840 m² grote koepelscherm van de Haagse bioscoop. Een bijzondere en grootse (kerst)ervaring voor jong en oud.

 

 Jeugdsentiment in een modern jasje 

De vijftig jaar oude, goedmoedige zeeschildpad Sammy kijkt terug op zijn enerverende leven. Samen met zijn boezemvriend Ray beleefde hij vele spannende, vrolijke en ontroerende avonturen. In hun reizen rond de aarde zwommen ze door de mooiste wateren, maar kregen ze ook te maken met lekkende olietankers, plastic en ander afval. Vaak kwamen ze in aanraking met mensen. Met bomenkappers en walvisjagers, maar ook met milieuactivisten en dierenbeschermers. Een hele mooie herinnering heeft Sammy aan een hippiefamilie op het strand in Californië, die hem redde en een onvergetelijke kerst bezorgde.

Een onvergetelijke kijkbelevenis voor jong en oud

Sammy’s Avonturen is een heerlijke grootbeeldfilm voor jong en oud. Spannend, vrolijk, ontroerend en leerzaam. Want Sammy en Ray laten ook zien dat mensen een steeds groter effect hebben op het leven van (zee)dieren. Samenleven met mensen is niet altijd even gemakkelijk, maar dieren zoals Sammy en Ray hebben de hulp van mensen nodig om de natuur te beschermen en de oceanen gezond te houden. Maar voor alles is Sammy’s Avonturen, voor het eerst te zien op het immense koepelscherm van Omniversum, een onvergetelijke kijkbelevenis voor jong en oud.

Regie: Ben Stassen
Scenario: Ben Stassen, Domonic Paris
Muziek: Ramin Djawadi
Uitvoerend producent: Eric Dillens
Producenten: Ben Stassen, Domonic Paris
Productiemaatschappij: nWave Pictures

Winactie

De ideale film voor de kerstvakantie. En jij kunt met je gezin erbij zijn. Ik mag namelijk 4 tickets weggeven voor zelf te bepalen datum en tijd in Omniversum, Den Haag. De tickets zijn een maand geldig.

Hoe je een kans maakt?

♥ Volg MamaPlaneet op Facebook, geef dit bericht een like en laat een leuke reactie achter
♥ Volg MamaPlaneet op Instagram, geef dit bericht een like en laat een leuke reactie achter (+1)
♥ Volg MamaPlaneet op Twitter, geef dit bericht een like en laat een leuke reactie achter (+1)

Donderdag, 30 november maak ik de winnaar* hier bekend.
Meedoen kan alleen met je volledige naam en geldige emailadres

Update

De 4 tickets zijn gewonnen door Saskia van Vessum

3 gedachten over “Winactie | Sammy’s Avonturen in Omniversum”

  1. Leuke winactie! Ik volg je vanaf vandaag op Facebook (Lieke van Veen), Instagram (liekevv24) en Twitter (_liekeee)
    Ik maak graag kans op de kaartjes.
    Ik heb de posts geliked en er op gereageerd, maar op instagram kon ik het bericht niet vinden.

  2. Super leuk!!! De kids zouden deze film van Sammy geweldig vinden! (En papa en mama ook! 😊) De kids vinden schildpadjes zo schattig! En dat in het Omniversum waar we nog nooit geweest zijn! Een geweldige belevenis met veel plezier voor ons alle vier!

Een reactie plaatsen