Hint van de Sint | WMF en Walt Disney komen met een kinderbestekcollectie

Van deze presentjes wordt ieder kind blij. De samenwerking tussen WMF en Walt Disney is waanzinnig leuk. Ik zet een aantal super leuke cadeautips voor je op een rij.

1. WMF & Walt Disney Frozen

Beide merken staan voor kwaliteit. Niets minder dan dat mag je ook van deze producten verwachten. Gemaakt van roestvrij staal dat gewoon in de vaatwasser mag (wel zo prettig). Met de wereldberoemde zusjes uit de film erop afgebeeld. Met Elsa en Anna smaakt alles beter toch 😉

2. WMF & Walt Disney Cars

WMF staat voor kwaliteit in de keuken en daarbuiten. Alle keukengadgets die je nodig hebt bij het voorbereiden van een maaltijd, het klaarmaken en gezellig genieten aan tafel met een hapje en een drankje. Dit merk staat vooral bekend om de geweldige producten voor volwassenen maar deze toffe samenwerking met Disney bevalt anders ook erg goed.

3. WMF & Walt Disney Winnie De Poeh

Van de grote klassieker als Disney verwacht je eigenlijk niets meer dan perfectie. Dat is een woord dat ook thuishoort in de beschrijving van dit serviesmerk. Wanneer zij de krachten bundelen ontstaat er magie. Fraai design, zeer goede kwaliteit en praktisch in gebruik.

4. WMF & Walt Disney Jungle Book

Van de meeste personages is er ook dit jaar wel een Disney productie op het witte doek verschenen. Niet allemaal geschikt voor de jonge kinderen maar zo blijft de magie bij de volwassenen wel bestaan. En als je dan zelf ouders wordt, dan is dit wel iets dat je graag aan je kinderen wilt meegeven. Dat kan nu ook aan tafel. Niet alleen erg leuk maar ook handig voor de lastige eters.

5. WMF & Walt Disney Lion King

Lastige eters. Daar weet ik alles van. Mijn kinderen hebben het niet van een vreemde. Misschien is dat ook de reden waarom ik ermee weet om te gaan. Hoe aantrekkelijk het bord, des te groter de kans dat ze het in ieder geval proeven. Daarvoor maak ik dolgraag gebruik van een bestekset als deze.

6. WMF & Walt Disney Mickey Mouse

Mickey Mouse verricht vaker wonderen. Vooral bij kinderen werkt dit. Vraag het maar aan mijn peuter. Ik zet een gewoon wit bord met boerenkool op tafel met bestek dat wij allemaal gebruiken. Haar reactie: ”Ieuuww”. Na een half uur besloot ik iets anders te proberen. Ik pak haar bord weg en loop ermee naar de keuken. Met de rug naar haar toe verplaats ik de inhoud van haar bord op een Mickey Mouse bord. Ik bied het nogmaals aan met bijbehorend Mickey Mouse bestek. Haar reactie ”Wauw mama, dank je wel. Lekker!” Missie geslaagd.

7. WMF & Walt Disney Prinsessen

Waarom deze kinderbestekcollectie een dikke aanrader is? Een buitengewoon sympathiek kindermotief, producten gemaakt van gepolijst roestvrij staal, vaatwasserbestendige producten volgens RAL-RG 604, 2 historisch grote bedrijven die hun vak begrijpen als geen ander. 

WFM merk

WFM (Württembergische Metallwarenfabrik) werd in 1853 opgericht door een moleneigenaar genaamd Daniel Straub en zijn broers. Hun metaalwarenfabriek met verzilverd serviesgoed bestaat dus al ruim 160 jaar. Na de overname van WMF door Groupe Seb (bekend van o.a. Tefal, Krups en Rowenta) is het keukenassortiment van WMF in Nederland enorm uitgebreid. Van precisie-keukenmessen, elektrische apparaten en innovatief kookgerei tot passende karaffen, bestek en glazen die je leven lang meegaan. Zo kunnen jij en je gasten extra genieten en wordt ieder moment verheven tot een culinaire ervaring.

Een reactie plaatsen