Zomer bij MamaPlaneet | Wat kun je verwachten?

Zomer bij MamaPlaneet | Wat kun je verwachten?

Is het je al opgevallen dat het wat rustiger is op MamaPlaneet?

Inmiddels ben je gewend dat er op maandag, woensdag en vrijdag een artikel online komt. Op woensdag komen er zelfs 2 artikelen online, namelijk persoonlijke verhalen met een boodschap. Op donderdag verschijnt er accidenteel een artikel.
Sinds vorige week is het wat rustiger. Waarom? Het was prachtig weer en het is bijna vakantietijd voor de meesten. De zomervakantie nadert en voor het eerst in 2 jaar gaat mijn gezin ook daadwerkelijk weg tijdens de vakantie. En omdat ik zowel jou als mijzelf meer quality-time met je gezin gun, ziet de planning voor de komende weken er iets anders uit.

Nieuwe rubriek

Vanaf volgende week start er een nieuwe rubriek ‘de kledingkast van…’. Elke donderdag kun je lezen over de mode(on)bewuste mama’s en hun shopgedrag. Uiteraard bijt ik zelf de spits af.
Voor de rest komt er zo nu en dan een leuke ‘get personal’ tag online of een artikel als ik iets te vertellen heb of heel graag iets met jullie wil delen.

Persoonlijke verhalen met een boodschap

Vanaf augustus gaan we weer knallen met op woensdag 2 persoonlijke verhalen met een boodschap. Heb jij een inspirerend verhaal voor andere mama’s (to be)? Ben jij, je partner of je kind hoogsensitief en wil je uitleggen hoe jij ermee omgaat? Ben je meer dan 50 kg afgevallen en wil je anderen inspireren met je verhaal? Heb je Fybromyalgie, of andere ziekte/stoornis en zoek je steun bij mensen in vergelijkbare situaties? Ben jij een coach en wil je je kennis delen door middel van tips? Heb je iets naars meegemaakt en wil je anderen een hart onder de riem steken? Wil jij je taboe doorbrekend verhaal delen? Stuur je verhalen maar in. Ik kan niet garanderen dat het online komt, maar ik kan wel beloven dat ik er naar kijk. mamadingen@gmail.com

Winacties

Ik hou het nog even spannend, maar hou MamaPlaneet (ook op social media) in de gaten de komende tijd. Je geduld zal worden beloond 🙂

Mocht je een leuk idee hebben wat je perfect bij MamaPlaneet vindt passen, laat het mij weten.

1 gedachte over “Zomer bij MamaPlaneet | Wat kun je verwachten?

Een reactie plaatsen