5 redenen waarom je deze zomer naar Julianatoren zou moeten

Onze meiden voelen zich er thuis. Vanaf de parkeerplaats wordt er druk overlegd welke attractie zij als eerste in willen. Aanstekelijke enthousiasme waar je niet omheen kan. Ondertussen weten ze ook heel goed wat waar staat dus leiden zij ons door Julianatoren. Wij zijn dol op het Apeldoornse kinderpretpark en delen daarom 5 redenen waarom jij deze zomer naar Julianatoren zou moeten.

Limbo dansend kind in Julianatoren
Persfoto Julianatoren

Bezoek verre landen met Jul & Julia

Voor een tropische zomer hoef je dit jaar niet naar het buitenland. Terwijl de ene helft van Nederland (figuurlijk) wegsmelt, past de andere helft zich aan de zomerse sferen. Juliana heeft dat laatst goed begrepen. Tijdens de zomerweken kun je tot en met 31 augustus genieten van een aantal bijpassende shows.

Vrolijke kinderen tijdens de zomerweken in Julianatoren
Persfoto Julianatoren

De openingsshow openen Meneer Kaasschaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia in de Mexicaanse stijl. Verder is er een Mexicaanse Dansshow met Mevrouw Suikerspin, Limbo Show met Meneer Kaasschaaf en Jul & Julia en de reis om de wereld. Heb je geen losse heupen? Geen enkel probleem. Het gaat om de sfeer, de gezelligheid en meedoen. Super leuk voor jong en oud.

Jul & Julia tijdens de openingsdans Openingsshow Julianatoren met Jul & Julia Openingsshow in Julianatoren

Openingstijden

Normaal gesproken is Julianatoren tot 17.00 uur open. Gedurende de zomerweken kun je op zaterdag tot 20.00 uur in het pretpark terecht. Op deze zomeravonden* staat elke keer weer een andere bestemming centraal. Tijdens de zomeravonden wordt je in de watten gelegd met swingende kidsproof muziek en lekkere bijpassende hapjes. Meer tijd en meer genieten dus. Vanaf 28 juli tot en met 19 augustus is het pretpark vanaf 9.30 uur open.

*De zomeravonden vinden plaats op: 28 juli (Wilde Westen), 4 augustus (Afrika), 11 augustus (Thailand) en 18 augustus (Mexico).

GILZE - Dag twee van de opnames van de nieuwe serie van Jul & Julia op RTL Telekids. FOTO LEVIN EN PAULA PHOTOGRAPHY
Persfoto Julianatoren

Diamond Themepark Award voor Beste Kinderpark 2018

Meer dan 60 attracties en shows voor kinderen tot een jaar of 10. Voor de kleine waterratjes is er de Varende Piraat, voor de stoere adrenalinejagers de Springende Piraat, voor de waaghalzen Jul’s Rollerskates. Tip! Hou het plattegrond bij de hand. Sommige attracties zijn goed verstopt en zie je dus makkelijk over het hoofd. Wil je rustig in de schaduw picknicken of juist bijkomen terwijl je kinderen klimmen en klauteren en fietsen? Dan moet je achterin het park zijn. Kun je direct erna naar Cas de Ranger 😉 Heel terechte winnaar van de Beste Kinderpark prijs. Er is echt voor ieder wat wils.

Jul's Rollerskates Julianatoren - meisje aan het fietsen achterin het park de zusjes in julianatoren

Cas de Ranger

Als we het toch erover hebben..Cas de Ranger is een goede reden op zich om naar Julianatoren te gaan. Deze leuke jongeman heeft humor, hersenen en neemt je kinderen mee de natuur in. Spelend leren op zijn best.
Wij waren destijds aanwezig bij de première van deze nieuwe attractie. Het regende maar dat mocht de pret niet drukken. Ik vertelde eerdere over de aanstekelijke enthousiasme. Cas de Ranger heeft dat. Hij weet alle kinderen en diens papa’s en mama’s mee te krijgen aan zijn speurtocht te doen. Je steekt er nog wat van op ook. Iets wat je eens meegemaakt moet hebben om het te begrijpen denk ik. Doen hoor. Zo leuk!

Lekker eten

Niet direct een speciale reden om alleen hiervoor naar Julianatoren te gaan maar ik kon het niet laten. Toe aan een break? In het restaurant is de keuze reuze. Ga je voor een pannenkoek, panini of een salade misschien? Of net als ik voor een broodje gezond. Heerlijk! Voor een nagerecht moet je echt bij Poffertjes & Wafels zijn. De lekkere poffertjes en wafels (met nutella) om van te watertanden. Jummie! Mocht je toch liever voor een vette hap willen gaan, dan is De Paddenstoel en Dino’s Cafetaria een aanrader. De laatstgenoemde is lekker koel ook. Vlak bij de theater kun je trouwens terecht voor een hemels lekkere schepijs. Wij gaan altijd voor de kinderbeker. Inmiddels bestaat de collectie van de kinderen uit 19 items  😆

Ben jij weleens in Julianatoren geweest? Staat je bezoek al gepland misschien?

1 gedachte over “5 redenen waarom je deze zomer naar Julianatoren zou moeten”

Een reactie plaatsen